Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet nejde spustit

Od: paja8000* odpovědí: 8 změna:

Prosím Vás včera bylo vše v pořádku a dneska z nějakého neznámého důvodu mi nejde spustit internet ikona vůbec nereaguje.čím to může být?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A objeví se alespoň nějaká hláška? Jak ta ikona vypadá, resp. jaký je to prohlížeč?

paja8000*
hodnocení

Neobjeví se vůbec nic, ale všimla jsem si, že se už asi týden neaktualizoval antivir.Může to mít vliv? Používám Explorer a Mozilu, nejde ani jeden.

A ani u jednoho z nich se ti neotevře okno prohlížeče? Kdy a po čem to začalo?

paja8000*
hodnocení

Já přesně nevím, ted se mi přiznal syn, že tady byl dneska dopoledne, hrál nějakou hru a naskočila mu tam nějaká tabulka neví jaká, ale odklikl ji. Zkoušela jsem obnovení systému, ale nepomohlo to.

A co ty okna prohlížeče? Skenujete pravidelně disk na viry a spyware?

paja8000*
hodnocení

No to asi pravděpodobně né. Jednou za čas se mi na to koukne kamarád, já jsem úplný laik co se tohoto týká.

miczk*
hodnocení

2x

Jaký máte operační systém, jaká ikona nereaguje? Nereaguje ikona internetového prohlížeče, nebo ikona 2 počítačů (u 2000, XP) nebo 1 (Vista, 7)? Doporučuji vytáhnou kabel z počítače a následně ho zastrčit, zkontrolujte, jestli svítí kontrolka, když je kábel zastrčený (barva bývá různá - zelená, oranžová, červená, modrá...). Pokud máte router, doporučuji restartovat. A pokud by bylo možno jakou tu hru hrál?

Může to být také změnou počítačového přislušenství - neměnili jste něco? Zákl. deska, Grafiká karta, Zvuková, Procesor, RAM.

Nejlepší by byl obrázek vašeho monitoru ten uděláte následnovně :
Na klávesnici zmáčkněte tlačítko Scoroll Look a hned vedle něj Print Screen (tyto klávesy byvájí většinou u klávesy Backspace). následně otevřte Malování a stiskněte Ctrl + V - obrázek uložte a potom ho sem pošlete :)

doplněno 17.07.09 19:06:

Ohledně internetových prohližečů - nedoporučuji používat Internet Exploler. Používejte Mozillu firefox, Operu nebo Google Chrome. Také by mne zajímalo jaký máte antivirový program? AVG, Avast, NOD32, Norton...

gerrik*
hodnocení

0x

A připojení k netu funguje? Nepíšete jaké mate připojení, nejspiše asi kabelové. Jestli v pravem dolním rohu se neobjevili takové malinkaté žluté trojuhelničky? Když tak zkouknout síťové připojení, příp. obnovit IP adresu tam je taková možnost. Pokud si nebudete vědět rady, kontaktujte provozovatele připojení, měl by pomoct :)

doplněno 16.07.09 22:49:

Ted jsem pořádně přečetl dotaz, že nereaguje ikona *hi* Tak zkuste tam dát prohlížeč Mozillu, třeba to půjde s ní. Je i lepší než Explorer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]