Nejste přihlášen/a.
Pro vás určitě jednoduchá záležitost,ale pro mě opět problém.Lidičky,poradte mi prosím způsob,jak na DVD dostanu více filmů?Na každém mám jeden a když si přečtu kapacitu zapisovatelných medíí a velikost jediného filmu,je to plýtvání,ne?Mám Vistu,pokud je to důležité.Děkuji každému za odpověď.Martina
Pokud jsou, jako že asi ano, filmy ve formátu AVI a i v tomto formátu je budeš vypalovat na DVD, jednoduše jich na disk vypal tolik, co kapacita disku dovolí.
To je vše?Jednoduše vypálím film,DVD nechám v PC,nachystám si další a zase ho vypálím stejným způsobem?Ježiš,myslela jsem,že se musí přetahovat položky,kdosi mi to říkal.takže jednoduše řečeno:DVD bude vědět,že je to další film a bude vypálen na zen první?
Ptám se jak děcko,že,ale bohužel jsem to fakt nevěděla
No můžeš to vypálit naráz v tom vypalovacím programu. Prostě do kompilace zvolíš více AVI souborů s filmem.
Ahoj
Aby jsi dostala na dvd více filmů, tak jedině tak, že ty filmy budeš mít s koncovkou .avi (formát xvid, divx). Až jich budeš mít víc, tak si je v nějakým vypalovacím programu vypálíš. Můžeš vypalovat filmy klidně i po jednoum. A až budeš mít další, tak ho tam přidáš. Akorát to DVD nesmíš uzavřít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.