Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak lokalizovat mobil 2

Od: pipik8 odpovědí: 3 změna:

Děkuji vám přátelé za vaše dobře míněné rady.Že má moje žena milence jsem zjistil po předešlých typických příznacích na jejím chování.Poté jsem jí poprvé v manželství potají vlezl do mobilu-SMSky velice intimního charakteru o tom co už krásného proběhlo pod číslem odesílajícího uloženého v kontaktech jako,,Jana", ale psané v mužském rodě.(lesba manželka 100% není) takže prokazatelně intimní vztah.Samozřejmě,že jsem také zpytoval svědomí,ale každopádně je to šok a sklamání ze zrady milovaného(možná jsem vyjímka,ale já jsem za celé19-ti leté manželství nezahnul.)Volal jsem na toto číslo,ze svého tel.,ale to dotyčný nezvedal a nebo vyrušil.(z jejího i kdyby to vzal by se stejně nepředstavil a řekl by nejspíš něco takového jako: ahoj miláčku,a pod..)Na internetu jsem jeho číslo zkoušel zadávat ale nenašlo to nic.Na manželku jsem poté nakonec také uhodil a po delším slovním masírování vztah přiznala,ale jméno ne.Zabejčená jako mezek.Slíbila ukončení tohoto svého úletu,ale čert věř nějakým vošoustem zblblý slepici.Raději bych si promluvil s ním-rozumně a nebo ručně stručně,podle toho jak by se k tomu stavěl,Každopádně by poté už bylo jasno.Co jsem prolez web nepodařilo se mi krom gps systémů najít jiný sledovací způsob a zjištění identity uživatele mob.čísla je doménou jen operátorů a ti ho sdělí tak max. policii.Nic jiného jsem neobjevil,proto z*nevi*kouším rady na diskuzních fórech.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak v takovém případě kopanec blízko k análnímu otvoru..a bud tvrdej režim nebo vyhazov jak jsi psal vošoustlá slepice...nakoce pokut je to dýll a má to svůj důvod, jen tak to nezkončí dlé moho názoru to ještě víc utají atd..jak se praví:ŽENA ZAHNE JEN ZE DVOU DŮVODŮ, BUĎ JIŽ NENÍ JINÉHO VÝCHODISKA NEBO JEN TAK...
sondaw*

Souhlasím se vším, cos napsal a máš za to i bod, jenom ne s tím posledním.

Žena, pokud to není vyloženě mrcha a "sociální pracovnice", nezahne jen tak, vždycky k tomu potřebuje nějakou citovou vazbu. Ale možná jen žiju v jiným století a jsem naivní, můžu se mýlit. Ale pokud zahne jen tak, potom je to ten první případ, o kterém píšu.

Pravdu máš ale v tom, že pokud to trvá delší dobu a nezahla "jen tak", bude to s největší pavděpodobností pokračovat právě proto, že tam ta citová vazba je, v opačném případě by vzala zpátečku a snažila se to doma dát aspoň trochu do pořádku.

Bude jen opatrnější a větší přeborník ve výmluvách a lhaní, i když to nebude mít jednoduché, protože tady bude oprávněná nedůvěra partnera. A získat zpátky ztracenou důvěru je hodně těžké, často i nemožné a osobně si myslím, že už nic nebude jako dřív.

hodnocení

1x

Proč chceš inzultovat toho chlápka? Ten ti přeci nevěrný nebyl. Co tuto situaci probrat v klidu s manželkou a zjistit příčinu. Pokud tutu událost nevyřešíte rozchodem, může být váš vzájemný vztah i lepší než předtím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]