Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všichni,
žádám Vás o radu týkající se mojí mailové schránky na seznam.cz. A sice - poslala jsem mailem dotaz na www.elektro-kuchy/.... Můj dotaz byl úspěšně odeslán a za chvíli mi paní z technického oddělení poslala odpověď, ale odpověď není uložena v doručených mailech, ale v kolonce spam a viry. Bojím se tu její odpověď otevřít, protože všechny spamy a viry mažu. Můžete mi prosím, někdo napsat co s tím - zda otevřít či smazat a nebo tam mám zavolat. Proč to je uložené v kolonce spam a viry?
Moooooc Vám děkuji za odpověď. Lenka
do spamu naopak doporučuji občas nahlédnout, to že se jen koukneš na seznam majlů Tě nekousne. Několikrát do roka tam najdu právě něco co tam být nemělo a tak jak Ti bylo doporučeno to přesunu do doručené pošty a případně si upravím spam filtr. Spam třídí jen hloupý stroj a občas se sekne a občas se do seznamu může dostat někdo tím, že nemá zabezpečený počítač a stane se spamerem aniž o tom ví.
Nemusíš to mazat, když víš, od koho je, máš asi špatně nastavenou ochranu proti spamu
Ve své schránce si otevři Nastavení>Pokročilé nastavení>Nastavení ochrany proti spamu>Ochrana proti spamu a tam si můžeš nastavit adresy, které do spamu nikdy nepřijdou nebo jiné naopak zablokovat
Děkuji moc za odpověďˇ, hned jsem si tu adresu tam nastavila, ale pořád mám tu její odpověď v kolonce spam a viry. Mám to otevřít? A nebo tam mám zavolat, ať mi to pošle znovu? Dík L.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.