Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V mailové schránce - spam a viry

Od: lenka757575 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všichni,

žádám Vás o radu týkající se mojí mailové schránky na seznam.cz. A sice - poslala jsem mailem dotaz na www.elektro-kuchy/.... Můj dotaz byl úspěšně odeslán a za chvíli mi paní z technického oddělení poslala odpověď, ale odpověď není uložena v doručených mailech, ale v kolonce spam a viry. Bojím se tu její odpověď otevřít, protože všechny spamy a viry mažu. Můžete mi prosím, někdo napsat co s tím - zda otevřít či smazat a nebo tam mám zavolat. Proč to je uložené v kolonce spam a viry?

Moooooc Vám děkuji za odpověď. Lenka :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

4x

do spamu naopak doporučuji občas nahlédnout, to že se jen koukneš na seznam majlů Tě nekousne. Několikrát do roka tam najdu právě něco co tam být nemělo a tak jak Ti bylo doporučeno to přesunu do doručené pošty a případně si upravím spam filtr. Spam třídí jen hloupý stroj a občas se sekne a občas se do seznamu může dostat někdo tím, že nemá zabezpečený počítač a stane se spamerem aniž o tom ví.

sondaw*
hodnocení

3x

Nemusíš to mazat, když víš, od koho je, máš asi špatně nastavenou ochranu proti spamu

Ve své schránce si otevři Nastavení>Pokročilé nastavení>Nastavení ochrany proti spamu>Ochrana proti spamu a tam si můžeš nastavit adresy, které do spamu nikdy nepřijdou nebo jiné naopak zablokovat

V mailové schránce - spam a viry
lenka757575
hodnocení

Děkuji moc za odpověďˇ, hned jsem si tu adresu tam nastavila, ale pořád mám tu její odpověď v kolonce spam a viry. Mám to otevřít? A nebo tam mám zavolat, ať mi to pošle znovu? Dík L.

sondaw*

Otevři si Spam a viry a udělej podle obrázku

V mailové schránce - spam a viry #2
lenka757575
hodnocení

Díky moooooooc, už to mám v doručených a už jsem si tu odpověď od nich i přečetla, jen doufám, že jsem si tím přesunemnezavirovala počítač...

Můžeš mi, prosím, napsat - proč se ta odpověď uložila do spamů a virů? Dík L.

sondaw*

Přesuň si tu zprávu do doručené pošty a otevři ji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]