Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám malý dotaz, testoval jsem Win 7 32bit a 64bit, teď jsem oba odstranil naformátováním Disku, ale při startu mi to nabízí pořád 2x win7 a 1x Win XP (Earlier Version Of windows) v boot.ini se ale nacházi jen Windows XP a op Sedmičkách tam není ani zmínka (asi protože Win XP byl jako první OS tak nezná ty další a to taky proto, že je ani znát nemůže, protože je mnohem starší tudiž je nemůže identifikovat). Nevím kde to upravit, protože v boot.ini jak jsem psal je jen XP - pro jistotu kopíruji zde :
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /FASTDETECT /NOEXECUTE=OPTIN /USEPMTIMER
Všiml jsem si tohoto - Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. Na internetu jsem nic nenašel o tom souboru a myslím si, že to bude řešení, ale poradte jak se s tím případně pracuje aj.
Díky
Win 7 mají vlastní bootovací rutinu v samostatném malém diskovém oddílu. Ten ti na HDD zůstal, proto ti to dělá co píšeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.