Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit milence podle telefonního čísla

Od: pipik8 odpovědí: 11 změna:

mám mobilní číslo milence mé manželky-jak zjistím kdo to je?Pouze rozumné rady,děkuji Pipik

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

7x

A jak člověče víš,že jde o milence?Mi bylo jednou divné,že má manželka v seznamu na telefonu jméno "pepa"A dost mi to vrtalo hlavou,než jsem si uvědomil,že to je vnučky partner Josef.Tak se pokus přes žárlivost přenést a zalistuj ve svých činech,zda jsi pro paní pořád ten první.Nebo nakonec budeš poslední.Takový je život.

JABRAKA

toni*
hodnocení

4x

NEZJIŠŤOVAT! V Kámasutře psáno jest: " Přítel manželky mé jest i mým přítelem, neboť kdo oře pole mé šetří pluh můj.

pravdomluvny*

Pod to se podepisuji, toni. Jen doplním ten citát, ačkoli si nejsem jist, že pochází zrovna z Kamasutry.

Přítel manželky mé jest i mým přítelem, neboť kdo oře pole mé šetří pluh můj pro pole jiná! :)

Je to už jen slovíčkaření, já to znám ještě malinko jinak.

Přítel ženy mé jest i přítelem mým,

neboť pluhem svým obdělává pole má,

čímž šetří pluh můj pro pole jiná.

hodnocení

3x

Chlape a co uvažovat? ;) Buď tam zavolat zda neřekne jméno automaticky a nebo zkusit zadat číslo do vyhledávače, třeba www.google.com zda ho dotyčný někde neuváděl a nebo se zeptat manželky. Více možností, obávám se ani není :)

hodnocení

3x

Pokud to číslo vytočíš na jejím telefonu, dost možná tam bude uloženo i se jménem.

hodnocení

2x

Zeptat se manzelky.

Nebo zavolat na ciso, dost lidi se automaticky predstavi a teprv pak se na to jmeno zeptat manzelky.

hodnocení

2x
Nejlépe zavolat jako někdo kdo může z dotyčného vytahat potřebné informace.popřípadě se představit jako známý manželky a...

rony*
hodnocení

0x

Pokud bych zjistil. že má manželka milence, netrápil bych se tím, kdo to je, ale vyhodil bych manželku i s telefonem a milencem.

Jde jen o to, jestli by to byla ověřená informace a to je opravdový oříšek.

nilanerda*
hodnocení

0x

Určitě se nepředstavuj jako známý manželky, pochybuji že manželka se svěřuje známým o milenci. Když zavoláš na číslo z telefonu manželky, tak se určitě nepředstaví, ale třeba tvou manželku osloví nějakou zdrobnělinou a je to jasné. Zkus zavolat z jiného telefonu a podle jeho čísla zjistit operátora, a zahraj že si operátor v té síti a že tam máte nějaké nesrovnalosti třeba s tarifem nebo něco podobného (pokud má paušál bylo by to snadné) pak by vám určitě nahlásil jak jméno tak i adresu. Je mnoho způsobů, jak to zjistit stačí být mazaný.

pu®
hodnocení

0x

Je to sice zvláštní, že nevíte, kdo to je, ale jste si jist tím, že je to manželčin milenec, nicméně abyste se vyhnul jakýmkoliv obavám, že na mobilu uvidí dotyčný nějaké číslo, volejte ze Skypu. Tam se objeví nějaký "anglický" (předčíslí +44) hybrid a máte po starostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]