Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tak jsem tady dneska zase s další otázkou. Včera jste mi docela poradili, už jsem myslela, že si ten Notebook Toshiba A300-1T2 (parametry jsou uvedeny v mém včerejší dotazu) nejspíš pořídím, jenže se mi do cesty připletl ještě tento notebook:
Notebook Asus F5GL
- procesor Intel Core2 Duo T5850 (2,16 GHz, 2 MB L2 Cache, 667 MHz FSB), operační paměť 4 GB
- HDD 320 GB, grafika NV GeForce 8200MG, displej 15,4 WXGA", DVD +- RW, WiFi, OS Vista Home Premium
Cena: 14 990 Kč
Narozdíl od té Toshiby A300-1T2 asi nemá webkameru a čtečku karet, ale by mi tak nevadilo, spíš by mě zajímala ta konstrukce, je lepší, nebo horší?
Já se teď vůbec nemůžu rozhodnout, mám teď velké dilema, jestli si mám pořídit notebook Asus F5GL nebo notebook Toshiba A300-1T2.
Prosím, poraďte, který je lepší. Moc díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.