Nejste přihlášen/a.
Mám nahrávku ze satelitu ve formátu .ts a potřebuji to dostat do .avi o přijatelné velikosti. Jak a s čím na to? Výpis z daného .ts přes MediaInfo:
Format : MPEG-TS
Length : 4 GiB
Video #0 : MPEG Video at 4 644 Kbps
Aspect : 720 x 576 (1.778) at 25.000 fps
Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps
Infos : 2 kanály, 48,0 KHz
Language : cze
Jsem v tomhle naprostý amatér a po po třech hodinách na internetu, pročítání návodů a zkoušení různých programů, jsem tam kde jsem byl. Co potřebuji udělat v několika krocích.
1) Sestříhat video
2) Odpojit audio od videa
3) Video zkonvertovat do divx
4) Spojit audio a video zpět
Je to tak správně?
Video je nejlépe sestříhat ve DVD rekordéru.Dokáže to každý přístroj spevným diskem.Audio a video soubory není potřeba rozdělovat.Pro konvezi je potřeba nějaký program,třeba Ultra Video Converter.Pokud nemáš DVD rekordér musíš si pořídit Video střižnu a to se na filmy z televize nevyplatí.Nic z kvalitních programů není zdarma.
U souboru TS bývá problém, že obsahuje chyby vzniklé při přenosu a některé programy si s nimi neporadí. S úspěchem používám program ProjectX (freeware, recenze např. na tvfreak.sk/... kterým záznam sestříhám a převedu do formátu mpg, který je již bez chyb. Soubor .mpg načtu v programu VirtualDub (freeware), kde provedu konverzi do avi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.