Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Toshiba A300-1T2

Od: jahoda315* odpovědí: 1 změna:

Chtěla bych si pořídit notebook, mám už jeden vybraný, ale chtěla bych poradit od zkušenějších uživatelů, zda je dobrý.
Jedná se o:
Notebook Toshiba A300-1T2
- dvoujádrový procesor Intel Pentium T3400
- operační paměť 3 GB, HDD 320 GB, grafika Radeon HD 3470, displej 15,4 palců, DVD +- RW, WiFi, webkamera
- OS Vista Home Premium, čtečka karet, brašna
Cena: 13 990 Kč

Já PC používám především na kancelářské aplikace, pro jednoduchou práci v Corelu, na přenos fotek do PC a jejich následnou úpravu, poslech hudby, občas si pustím nějaký ten film, dále na připojení mobilního telefonu apod. Hry nehraju.
Tak co myslíte, je to za tu cenu dobrej notebook? Dražší ale nechci.
A co jeho konstrukce, hlavně mě zajímají "pantíky", neulomí se třeba už po jeho druhém otevření? :))

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

všechno tohle, přičemž excel nadprůměrně, honím na ntb s parametry čtvrtinovými a to si občas ještě sestříhám krátké video z výletu nebo dovolené.

Jo a občas si i hru zahraji, žádné pecky, dnešní mládež by mě pohřbila, NFS, Trackmanie, doom ...

Dnes pro opravdu běžné (co je to běžné- internet, fotky, muzika, film, dopis na úřad) užívání počítače nelze snad koupit špatný počítač. Špatný se z něj nejčastěji stane po nákupu nějaké té Cd či DVD přílohy časopisu nebo stažení a nainstalovaní poloviny programů o kterých člověk jen tak slyší a řekne si že je vyzkouší.

Co se pantíků týče, konkretné u tohoto nevím, mám ještě netbook Toshiba a tam jdou panty krásně ztuha a drží v poloze jakou potřebuji i po půl roce co ho zatím tahám. Tak snad i u velkého je mají kvalitně zpracované.

doplněno 13.07.09 14:30:

ntb otevírat buď dvouruč nebo uprostřed, (u nového to ani jednou rukou obvykle nejde) takové otevírání za růžek mu moc nesvědčí. Zavírat podobně, zase ne jen za roh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]