Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování a online hry najednou?

Od: jerryk* odpovědí: 5 změna:

Zajímalo by mne, jestli mohu nějak stahovat soubory s internetu a zároveň hrát hry. Mám Windows XP profesional s SP3. Když dám do download manažera příkaz ke stahování, hry mi každé stahování zruší.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nevím jak fungují prohlížeče, ale pokud jsem hrál hru přes net a cpu to nedával s hrou do kupy funguje na xp velmi jednoduchá fičůra.ctraltdel najit proces explorer.exe klik pravým-ukončit strom procesu v správci úloh první záložka (aplikace) a tam kliknout na nová úloha a vepsat explorer a enter spustit stahovaní.Zase spustit ctraltdel najít proces(program co stahuje soubor) klik pravým-nastavní priority-nastavit o stupen víc než normální-ok.zavřit taksmgr.a spustit hru..pokud ani toto nevyjde aplikuj stejný postup jen znovu nezapínej explorer a místo něj klikni procházet spust takto hru taksmgr zavři, vytáhneš tak z bedny maximální výkon.Pokud by pc nespolupracoval stačí ho vypnout...opět to lze přes taskmgr.Hodně štěstí snad to lze pochopit.

hodnocení

0x
A co použít prostě prohlížeč..?Ten to taky utne při hře?
Xpéčka mají horší řízení úloha-procesor a pokud si jistý proces sebere vše pro sebe např hra tak pro manažera již není žádný výpočetní výkon tak se to zpomalí popřípadě utne.Já pokud hraju tak mi stahovaní v Opeře stále běží, ač pomaleji nic mi nepadá..
jerryk*
hodnocení

Stahování přes prohlížeč jsem už také vyzkoušel, sekne to také. Používám Firefox, myslím 3.5, mám ho asi týden, asi je stále nejnovější. Myslíš, že Opera pomůže?

doplněno 13.07.09 13:56:

procesor mám Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz, i když to není super dělo, něco by zvládnout měl.

alf*

ale však to píše, dělo může být sebedělovatější a prostě XP mu nedají šanci. Hra si pro sebe vezme všechno a tím ostatní končí zůstane jen systém a ta hra. Dělá to každá hra?

jerryk*
hodnocení

úplně každá ne, ty starší to neudělají.

doplněno 13.07.09 14:10:

nedal by se třeba nějak využít unreal comander? Ten snad nějak řeší stahování na pozadí, ale netuším jak na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]