Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdiel medzi Creator a Editor

Od: fidel® odpovědí: 3 změna:

Prosím Vás o radu aký je rozdiel medzi Foxit Creator a Foxit Editor neviem sa v tom zorientovať zdajú sa mi rovnaké, viem že v jednom z nich sa dajú upravovať PDF dokumenty ale hlavne má zaujíma ten rozdiel Creator - Editor na čo ktorý využiť? fidel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Myslím si,, že PDF Editor umožňuje editaci/ úpravu textu, grafiky

PDF Creator umožní převod dokumentů do PDF a naopak zpět do textového dokumentu

alf*
hodnocení

2x

přijde mi, že jsi si sám odpověděl, v prvním PDF vytvoříš z čehokoliv co lze poslat na tiskárnu, v druhém to můžeš upravit. Tedy jakékoliv PDF. Záleží co potřebuješ, pokud stačí vytvořit PDF a poslat někomu tka stačí creator. Ač tedy pokud jde o nejběžnější typy dokumentů z word (write) či excel (calc) tak to dnes umí už přímo OO či MSO ve verzi 2007. Může se to ale hodit třeba pro vytvoření PDF třeba z nějakého SW který to neumí (Excel ve starších verzích, účetnictví ...)

hodnocení

Fajn vďaka veľmi sa mi to plietlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]