Nejste přihlášen/a.
Ahoj, blokovala jsem uzivatele na Skype a on poznal, ze jsem ho blokovala. Jak je to mozne? Myslela jsem, ze proste jen pro neho budu porad offline? Mam z toho ted docela problem. Dekuji.
Blokovaný kontakt je už z principu něco jiného, než offline. Blokovaný kontakt tě nemůže "kontaktovat", kdežto když budeš offline, tak ano.
Asi dost dobře nechápu. Pokud někoho zablokuji - kdekoliv, mám k tomu zřejmě nějaký důvod, nechci s ním komunikovat, nechci přijímat zprávy, maily a pod. V tom případě je mi jedno, jestli to ví nebo ne, naopak pokud je to někdo, s kým jsem dřív byla v nějakém styku, osobně mu to (aspoň teda já) sdělím, tedy i důvod, proč s ním komunikaci přerušuji a jasně mu řeknu, že jeho další spojení bude blokováno. Není to férovější?
Také bych chtěla, aby v opačném případě se mnou dotyčný jednal na rovinu, proto se chovám tak, jak chci, aby se ostatní chovali ke mně. Ale je to jen můj názor, možná předpotopní a dnes se "nenosí", ale prostě se vždycky snažím jednat podle sebe.
Sondow, prominte, ale tady preci neni psychologicka poradna, to je preci jedno, jaky mam k zablokovani duvod, ne? Jde o blokovani jednorazove, ne trvale. Jinak bych ho samozrejme rovnou z kontaktu smazala! Jsem v situaci, kdy dotycneho nemuzu poslat z oci do oci do haje. Jen nestojim o kontakt na Skype, to je vse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.