Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak email dostat zpět?

Od: kiki34* odpovědí: 8 změna:

Omylem jsem někomu poslala mail, který patřil jiné osobě. Je nějaký způsob,jak ho dostat zpět? - vymazat ze schránky apod.? - třeba přes správce serveru? - jde to? Ten mail si ten člověk nesmí přečíst. Prosím ,poraďte, co s tím dělat. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jde o mail pracovní? Exchange server? Nebo normálně soukromej a nějaký freemail? Používáš nějaký poštovní program? Pokud ano tak tam jsou i odeslané zprávy, když so ni vlezeš tak někde v moznostech bude odvolat zprávu. Ale záleží zda je ta zpráva ještě na serveru, pokud ne tak máš smůlu

kiki34*
hodnocení

posílala jsem to přes webový prohlížeč, mail je na seznamu. cz - obou. A je osobní - hodně a může hodně ublížit

Tak leda přes administrátory seznamu, ale šanci tomu moc nedávám...zkusit to můžeš.

kiki34*
hodnocení

ale jak je přesvědčit. tohle určitě jen tak nedělají... Jim bude jedno, že to někomu ublíží, řeknou, že je to můj problém... A taky jaká je šance, že ot jen neslíbí nebo že ten mail nedají jen do koše...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Obávám se, že už nejde udělat nic. Správce serveru do toho nemůže zasáhnout.

xfal
hodnocení

0x

Nelze, email přišel do schránky adresáta pár vteřin po odeslání.

Už jen vymyslet nějakou výmluvu, nebo zjistit heslo dotyčného pro přihlášení

na jeho email a mail smazat než si ho přečte, pokud už není pozdě.

Jak nelze. Jasně že lze, ale admin to na 99,99 neudělá ;)

možná by i udělal, ale nestihne to včas... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]