Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová stránka zpožděná o den

Od: milca* odpovědí: 1 změna:

Již delší dobu mi na obrazovce naskočí vždy ta internetová stránka, kterou jsem před vypnutím PC měla najetou. Jsem laik, tak jsem se jen divila, ale až tak mi to nevadilo. Ale od úterý (a samozřejmě nevím, jak se mi to podařilo) mi nabíhá úvodní stránka prohlížeče Seznam o den zpožděná-např. dnes tam bylo napsáno-dnes je úterý, svátek má Bohuslava a základní přehled zpráv je také z úterka. Takže já přejdu např. na Centrum, pak se zase vrátím na Seznam a potom už je stránka Seznamu v pořádku, je tam napsáno -dnes je středa,atd., i přehled úvodních titulků zpráv je skutečně dnešní.

Nevíte , prosím, co s tím? Omlouvám se za kostrbatý popis problému, děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vymazat offline data prohlížeče. Pro explorer je to nahoře v nástroje, možnosti internetu, odstranit soubory a zaškrtnout to veškerý offline soubory

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]