Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština - Firefox vs zvýraznění chyb

Od: troja* odpovědí: 4 změna:

Zdravím - používám Firefox - mám nainstalovanou češtinu, ale na této diskuzi se nesprávně napsané výrazy červeně nepodtrhávají. Je to řešitelné? Chybí mi nějaký zásuvný modul? Pokud čeština funguje, nedochází tak k její deformaci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

to bude myslím systémem, ani v blozích které mají stejného majitele se nepodtrhává, také mám FF a tady to nefunguje. Pokud se pletu rád si nechám poradit jak to odstranit. Ale jinak snad všude v celém širém internetu mi ta čeština funguje a podtrhává.

hodnocení

0x

Já myslím, že stojí za to se zamyslet nad pravopisem, pokud vám na tom opravdu záleží... a v případě nejistoty lze mrknout na pravidla.cz/..., kde si jistotu svého vyjádření potvrdíte. A hlavně! Má-li vyjádření smysl, jistě jej každý pochopí i s nejhrubšími gramatickými prohřešky. A o to tu přece jde, Ne? :)

troja*
hodnocení

Dík, dobrý. Používám "Umíte správně česky-i". Bylo to instalační CD v "Laciné knihy", cca 50,- Kč a jinak FF české slovníky pro kontrolu pravopisu.

alf*

no já bych to vrátil k té technické stránce. Proč na desítkách webů ano a na poradte ne? Proč používat nějaká "externí" řešení když je to vymyšlené a většinou funkční. Upřímě, vlastně nevím (nevybavuje se mi) o jiném webu kde kontrola češtiny ve FF nefunguje. Ono nejde jen o i a y, ale i o překlepy na které to upozorní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]