Nejste přihlášen/a.
Chci instal win,mam bootovací cd ovšem nenajede i když v biosu nastavím jako primarní. DVD rom je v pořadku přehrávání i další činnosti bez problemu . Ovšem když dam boot cd vždy mě najedou windowsy. Nemam paru jak z toho ven.
Bootovací opravdu je , funkčnost odzkoušen cca před 10 minutama u souseda. Ve windowsech když otevřu dvd - rom menu nenajede žadné.Jinak mé win(xp sp2) ,Superior.Microsoft.Windows.Xp chci na istalovat Další věc při restartu mam možnost přes F12 , objeví se bootovací menu. V něm je několik možností floppy cd rom hdd usb apod.př i výběru cd -romu se opět nic nestane, dale po restartu a spuštění F12 je v seznamu zase zaškrtnut hardisk(nechapu). pozn. ikdyž v biosu zaškrtnu primarní, sekundarní nebo trilaní boot a všude ddaám disable potvrdím (F10 Y enter ) tím padem nemělo by nic najet i přesto najede opět windows .
Mám dojem,že je potřeba potvrdit Save,jinak zůstává původní nastavení.
doplněno 08.07.09 06:39:Ještě mám dotaz Je to originál instalační CD s Windows XP,nebo to je nějaká levárna?Poněvač jsem to teď zkoušel při spuštěném PC a hned po vložení instalačky si to po nich šáhlo a bylo možné provádět reinstalaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.