Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefuguje WLAN

Od: stephen* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

mám notebook HP Compaq nc6000 a nevím si rady, jaky zprovoznit wifi. Zkoušel jsem všelijaké ovladače z oficiálních stránek výrobce a nic. Prosím o nějakou radu..díky

Stephen

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No pro začátek začni, čím se ti nefunkčnost WiFi projevuje, že zkoušíš tolik ovladačů.

stephen*
hodnocení

Když si otevřu síťová připojení, tak tam je normálně připojení k místní síti a Bluetooth Network a nikde není připojení k bezdrátové síti. A kdyz na notebooku zapnu tlacitko(na obrazku antenka), tak se vzdycky zacne hlasit bluetooth. Tak nevím jestli není nějaký problém kvůli tomu bluetooth...

alf*

no tak pokud máš na obojí jen jedno tlačítko tak si prostě zapneš jen BT a ne wifi, to bude pro začátek celé. Někde tam bude volba enable radio nebo wlan nebo wifi nebo zapnout radio (wlan, wifi). Obvykle to tak je, že to jedno tlačítko zapíná obojí a potom jedno z toho jde vypnout a pak tlačítko zapne jen to povolené.

stephen*
hodnocení

Kdyz zapnu to tlacitko, tak se rozne kontrolka, ale v sitovych pripojeni je u karty BT stale napsano, ze sitovy kabel byl odpojen. Uz fakt nevim...

alf*

síťový kabel mám také odpojen protože mám wifinu

Něco jako na obrázku, BT je v 90% případů modrá ikona a vnitřek, takový klikatec má bílý nebo červený podle toho zda jen zapnuté nebo není.

U wifi, co jsme zatím viděl to tak jednoznačné není, záleží na výrobci.

Nefuguje WLAN
stephen*
hodnocení

Nainstaloval jsem program IntelPROSet Wireless a po nainstalovani se dole v rohu objevila ikonka cervene presrtnuta s hlaskou "No supported wireless adapters available in the system"..

IntelProset je ti na nic když nemáš intel wlan kartu a jestli ji máš nebo nemáš tak to netušim: h20000.www2.hp.com/...

Jak to je ve správci zařízení? Když zapneš to tlačítko tak zapne ti to bluetooth i wlan? Myslim si že to bude mít ještě přepínač, třeba jen na klávesnici a nebo máškneš jednou sepne jedna věc, podruhé druhá potřetí obě, ale to musíš vědět ty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]