Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám notebook HP Compaq nc6000 a nevím si rady, jaky zprovoznit wifi. Zkoušel jsem všelijaké ovladače z oficiálních stránek výrobce a nic. Prosím o nějakou radu..díky
Stephen
Když si otevřu síťová připojení, tak tam je normálně připojení k místní síti a Bluetooth Network a nikde není připojení k bezdrátové síti. A kdyz na notebooku zapnu tlacitko(na obrazku antenka), tak se vzdycky zacne hlasit bluetooth. Tak nevím jestli není nějaký problém kvůli tomu bluetooth...
no tak pokud máš na obojí jen jedno tlačítko tak si prostě zapneš jen BT a ne wifi, to bude pro začátek celé. Někde tam bude volba enable radio nebo wlan nebo wifi nebo zapnout radio (wlan, wifi). Obvykle to tak je, že to jedno tlačítko zapíná obojí a potom jedno z toho jde vypnout a pak tlačítko zapne jen to povolené.
Kdyz zapnu to tlacitko, tak se rozne kontrolka, ale v sitovych pripojeni je u karty BT stale napsano, ze sitovy kabel byl odpojen. Uz fakt nevim...
síťový kabel mám také odpojen protože mám wifinu
Něco jako na obrázku, BT je v 90% případů modrá ikona a vnitřek, takový klikatec má bílý nebo červený podle toho zda jen zapnuté nebo není.
U wifi, co jsme zatím viděl to tak jednoznačné není, záleží na výrobci.
Nainstaloval jsem program IntelPROSet Wireless a po nainstalovani se dole v rohu objevila ikonka cervene presrtnuta s hlaskou "No supported wireless adapters available in the system"..
IntelProset je ti na nic když nemáš intel wlan kartu a jestli ji máš nebo nemáš tak to netušim: h20000.www2.hp.com/...
Jak to je ve správci zařízení? Když zapneš to tlačítko tak zapne ti to bluetooth i wlan? Myslim si že to bude mít ještě přepínač, třeba jen na klávesnici a nebo máškneš jednou sepne jedna věc, podruhé druhá potřetí obě, ale to musíš vědět ty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.