Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení routeru do továr. nast. pomocí CMD

Od: lory* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den... Mám už od vánoc WiFi router SMCWBR14-G2 a ještě stále se mi ho nepodařilo zprovoznit :( Ještě jak naschvál sem tam omylem něco nastavil a teď se nemůžu vůbec dostat do konfigurace routeru přes webový prohlížeč... Když se tam dostanu, tak se mi stránka asi po 10 vteřinách zasekne a vyhoí mi to spojení přerušeno :( Chci se zeptat, zda nejde router vrátit do továrního nastavení například pomocí příkazového řádku (cmd)... Nic jiného mě nenapadlo... :( Většina routerů má na zadním panelu tlačítko pro reset a když se to déle podrží, tak se router vrátí do továrního nastavení... Na tomto routeru žádné tlačítko pro restart není :(

Prosím ty, co by věděli, jak router vrátit do továrního nastavení, ať už přes cmd (pokud to jde) nebo jinak, aby mi odpověděli... Předem vám děkuji za odpovědi... S pozdravem LoRy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

má reset, na spodní straně, obvykle přelepený

lory*
hodnocení

Jj, něco sem tam včera našel, tak sem to zkusil zmáčknout párátkem a povedlo se... Opět sem se dostal do konfigurace a teď mi už konečně WiFina jede... Ale díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]