Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam uz par mesicu problem s funkcnosti internetoveho prohlizece. Nekdy se chova normalne, jindy je skoro nepouzitelny.
Projevuje se to ruznymi problemy s nacitanim stranek. Casto musim treba 5x klikat na odkaz, nez se otevre, nekdy se to
nepodari vubec. Casto se take stava, ze se pozadovana stranka zobrazi spatne nebo se mi ukazou jen nejake kody.
Vysledoval jsem, ze je rozdil pokud napriklad kliknu na svojidomovskou stranku nebo ji zadam rucne...nekdy se treba zobrazuje
jen ikona seznamu a musim prohlizec restartovat, aby zacal znova premyslet. Nejedna se o problem pripojeni (zkousel jsem to
doma i jinde). Chyby pretrvavaji jak u IE tak u Firefoxu. (firefox jsem reinstaloval a nic).
Mohl by mi prosim nekdo poradit, cim by to mohlo byt?
MF bych odinstaloval a nainstaloval pouze IE 7...IE 8 v XP moc dobře neběží.A vyčistit CCleanerem.
Co tak napsat parametry Tvého compu? Podle mě máš asi dost zasekaný počítač, když Ti našel CC 4GB (!) bordelu. Pokud neuvažuješ o reinstalaci systému a programů, tak odinstalovat nepotřebné programy, vysypat koš, odstranit Spyware, u prohlížečů odstranit dočasné soubory a cookies, vyčistit registry a defragmentovat HDD. A dále provádět pravidelnou údržbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.