Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy s wifi

Od: praxh* odpovědí: 1 změna:

Objevil se mi pro mě nepochopitelný problém s wifi připojením. Předtím mi vše fungovalo dobře, ale najednou se mi nenačítají stránky v prohlížeči. Přitom ICQ nebo Skype fungují a na počítači mého bratra wifi funguje bez problémů. Vůbec nevím co s tím. Prosím poraďte.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

start, spustit, cmd a napis ipconfig /all

Bude tam ip adresa, maska, brána a dns. IP adresa je v rozsahu jako wifi router, maska bude stejná, brána a dns by měly být ip adresy routeru. Jak je to u tebe? Podle mě nějak jinak páč to co píšeš je chyba s dns. Pokud to máš automaticky tak zkus vyplnit parametry připojení ručně tak jak jsem teď psal, uvidíme co to udělá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]