Nejste přihlášen/a.
Ahoj potrebovala bych nejakou stranku o nastaveniBiosu nejak jsem to zkousela ale porad mi to nejde a ukazuji se mi stejne chybi..Kdyz zapnu pc tak se mi objevi ze tam mam neco v biosu spatne nastaveny takze musim spoustet pc pres F1 poradite mi neco posim dekuji monika
NO KDYZ ZAPNU PC TAK SE MI tam objevi cerna tabulka pres celou obrazovku a pise se tam toho vic ...ide primary slave -none ,Third master-none , Ide Fourth master -none, IDE Fifth master- none,IDE Sixth master-none, Floppy disk fail (40).IDE primary slave -none...vubec nevim co s tim...a kdyz se chci dostat do pc tak musim zmacknout F1.
Takže problém bude jen s tím Floppy disk fail, tam se ti to zasekne ne?Máš vlastně disketovou mechaniku? Pokud ano tak zkontroluj kabely, napájecí i datový k disketovce. Pokud ji nemáš tak ji musíš v biosu vypnout: Vlez do biosu- del, F2 to jsou nejčasteší. A hned v Standard CMOS Features najdeš dole disketovou mechaniku, musíš to překlikat na NONE (plus, minus nebo šipky...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.