Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi zpomalená hra

Od: martan37* odpovědí: 35 změna:

*vtip*Dobrý den,dnes jsem si sedla k počítači a chtěla jsem si se synem zahrát Motýlí vílu od Spidly,jako jedna z mála nám totiž jde/můj dotaz"hry dělají paseku v PC/.Jde,ale úplně zpomaleně!*zed*!Samozřejmě,že se nedá hrát,říkala jsem si,že to může být tím,že máme velký monitor,ale asi před půl rokem jsme ji hráli BEZ PROBLÉMŮ.Co mohu prosím udělat,abychom si mohli zahrát alespoň nějakou tu hru?Děkuji za odpověď a pomoc.Martina*slunce*

doplněno 02.07.09 14:05:

tak jsme zkoušeli i ostatní hry a ty,co jdou,JSOU VŠECHNY ZPOMALENÉ,také Spidla

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Jaký máš operační systém, jakou grafickou kartu a máš k ní aktualizované ovladače? Máš nainstalovaný DirectX?

martan37*
hodnocení

Mám Vistu a s tou graf.kartou jsem nevěděla,jediné,co jsem našla byl"standartní grafický adaptér s rozlišením VGA",dala jsem aktualizovat ovladače zařízení,ale hlásilo to ,že toto zařízení nelze spustit,nelze načíst software ovladače...

DirectX jsem stahovala ze slunečnice,myslím devítku...

1) Ale to znamená, že nemáš žádnou grafiku naistalovanou. Máš jen klasické ovladače. Koukáš na to kde? Ve správci zařízení? Tam se dostaneš přes pravé tl. na tento počítač, vlastnosti, hardware, spravce zarizeni a nebo pres start, spustit a napis devmgmt.msc

2) Dále si stáhni si program everest home stahuj.centrum.cz/... a najdi si v něm grafickou kartu, nebo vyhrabej v papírech co to je za grafiku, pokud se bod 1 potvrdí tak budem muset naistalovat ovladače

martan37*
hodnocení

to plusko tam není,je tam mínus a u toho malinkého obrázku PC je žlutý vykřičník,jinak posílám foto papíru od mého PC

doplněno 02.07.09 17:19:

tak snad to napoví,jinak aktualizovat ovladače jsem už udělala,díky za Tvoji trpělivost

Aktualizovaní ti nepomůže páč je tam jen obyčejný ovladač přímo s windows a ne ten co tam má být :)

Tady máš odkaz na ovladače sapphiretech.com/...
Zadej si v poli Grahic card:
Product Groups: PCI-E
Product Series: HD 3600
Product Model: tam si najdi přesně to co máš napsané- teď to nenidim ale nějak HD 3650 DDR2 pozor na to DDR2

Najede ti stránka kde budou ovladače, stáhneš si ten na vistu- máš vistu ne? A nainstaluješ

martan37*
hodnocení

tak jsem to našla,u té visty je toho tam víc a ještě psáno HK a US,klikla jsem na hned ten první,něco se stahuje,ale nevím,který z nich jsem měla stáhnout,je tam cca.10 položek

doplněno 02.07.09 18:46:

tak jsem něco udělala určitě blbě,při instalaci toho prvního odkazu se mi ukázalo,že OS není 64 bitový,pro což je to určeno...Tak nevím,v těch papírech je to přece napsané"MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64-bit

Tak mi sem hoď obrázek co tam je- já se na to odsud nedostanu. Podle toho co píšeš tak máš opravdu mít 64bit. Co máš napsané ve vlastnostech systému? To je přes pravé tl. myši na tento počítač a vlastnosti a nebo v ovládacích panelech/systém

martan37*
02.07.09 20:16
hodnocení

:)

martan37*
hodnocení

no já jsem Ti chtěla tu stránku poslat,ale pravím tlačítkem,vložit to vůbec nešlo,tak jsem to uložila jako obrázek a když jsem ho chtěla vložit,byla to prázdná strana a ta verze je opravdu 64-bitová,je to i v počítač,vlastnosti

doplněno 02.07.09 20:23:

sapphiretech.com/...

Ale ja nechtel obrázek od tebe, ale ty ovladače které máš na výběr :)
Postup na to jak udělat je na maverick.pise.cz/...

martan37*
hodnocení

*zed*nezlob se,můžu se po...a nejde mi to,celé jsem si to opsala,ale moje snažení selhalo ihned,pomoc jsem četla,klávesy alt+prtscr stiskla a nic,to je hrozné,jak ta nevědomost brzdí,nebýt Tebe a podobných,tak se na šňůře od PC akorát oběsím.Zkusím nainstalovat jiný z těch odkazů na Vistu zatím,než si to dočteš a budeš si ťukat na čelo...*hi*

sondaw*

Poslouchej, jen pouhým stlačením Alt+Printscreen hotovo není, tím jen ten screen máš uložený ve schránce, musíš pokračovat dál podle mavericka přes program Malování...

Zkus to znovu a žádnou paniku, ono to půjde

martan37*
hodnocení

*hi*to je ale trapas,ještě jak najít to malovánía posunu se kupředu*zed*na co mi ta maturita je*pivo*

sondaw*

Start>Všechny programy>Příslušenství>Malování :)

martan37*
hodnocení

no super,tam jsem to také hledala"start,všechny programy,akorát to příslušenství ne,ale malování ne a ne najít,vždyť tam by měly být všechny programy,tak proč já ho tam proboha nemám*zed*,přitom si tento program pamatuju ještě před pár měsíci*plac*

doplněno 02.07.09 21:21:

možná to"příslušenství"ve Vistě není...

sondaw*

Píšu ti z Visty, zkus tedy buď otevřít Start>Nápověda a podpora a v otevřeném okně dej do hledání Malování, nabídne ti možnost přímého spuštění nebo otevři Start a napiš Malování do vyhledávání.

Až Malování najdeš, klepni na ně pravým myšítkem a dej Připojit k nabídce Start, budeš mít program stále po ruce

pravdomluvny*

Musíš postupovat, jak Ti radí a některé kroky vynechávat. Také postup jednotlivých kroků je mnohdy důležitý. Udělej to, jak psala sondaw a jsi tam!

doplněno 02.07.09 21:48: Sorry, mělo tam být: Musíš postupovat, jak Ti radí a NE některé kroky vynechávat.
Velmi zpomalená hra
martan37*
hodnocení

*ua*Hurá,mám konečně stránku s těmi ovladači,co jsi chtěl,snad to půjde vložit,uvidíš je a poradíš,který z nich tedy nainstalovat*ua*

Velmi zpomalená hra #2
martan37*
hodnocení

tady je to větší,to jsem zas nedomyslela*hi*,tak toto tam vidím,jen který z nich to je?

Velmi zpomalená hra #3

Stáhni si je odsud:

gameparty.cz/...

Je tam jen jeden link.

martan37*
hodnocení

*plac*Tak jsem to nainstalovala a dopadlo to takto:asi není na VISTU,hlásí se mi"Setup has determinet the operating system in use is not Windows XP 2000.

This driver is intendet to run only on Windows XP 2000.Setup will now exit"*ee**sok*

Spider jako vždy má dobré nápady...tak použil link od něj, ale jinak bych stahoval hned první odkaz :)

martan37*
hodnocení

*slunce*Díky moc,taky jsem hned ten první stáhla a pamatuješ?Psala jsem Ti,že mě to tvrdilo,že nemám 64b verzi...

Tak zkus ten níž kde je 32 bit. A nebo zkus ten další v pořadí :)

martan37*
hodnocení

Takže teď,když jsem nainstalovala doporučený ovladač a program ATI nebo podobně,tak by mi to vše mělo jít?Dívala jsem se na tu grafiku v PC,je tam ale pořád minus a ten žlutý vykřičníček:(,ale stejně obdivuju trpělivost všech,co mi pomáhají*pivo*

Tak to s tim vykřičníkem odstraň- přes pravé tlačítko

martan37*
hodnocení

děkuji,nabízí mi to možnost odinstalovat,mám to udělat?odstranit jinak nejde.M:)

tak odinstalovat

martan37*
hodnocení

tak jsem to odinstalovala a najivně jsem si myslela,že když pustím tu hru,co mi šla zpomaleně,bude to už v pořádku.Už 24hodin mi radíš a když to finišuje,tak...*zed**plac*co jsem zase zblbla?Opravdu jsem se řídila přesně radami

Na hru teď dlab. Když jsi to odinstalovala tak zrestartuj počítač, mělo by ti to nahodit ty ovladače které jsi naistalovala, případně pust ještě jednou tu instalaci :)

martan37*
02.07.09 17:20
hodnocení

můj PC

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím, prosím tě jen nedej na hangara a neinstaluj TuneUp. Program je to sice skvělý, ale pro někoho, kdo se v počítačích aspoň trochu vyzná a myslím, že ty moc zkušeností zatím nemáš. Mohlo by se totiž stát, že po opravdu důkladném čištění by na ten jeho reinstal systému i mohlo dojít.

A jestli ti někdo dobře poradí, je to právě maverick, spider a jim podobní, na hangara moc nedej

hodnocení

0x
Npište uživateli maverick nebo vám možná napíše on návod na stažení programu tuneup který možná vyčistí balast a zbaví vás problémů ale pomalu doporučím nechat si od zžnámého přeinstalovat os
martan37*
hodnocení

:)

doplněno 02.07.09 17:23:

no omlouvám se,aby Ti neprasklo za krkem,neotočila jsem to...*hi*

Velmi zpomalená hra #4

To teda neotočila :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]