Nejste přihlášen/a.
Nepřehává mi to soubory na e-mailu je to ikona sešitu s modrým a červeným rámečkem a nejde mi to otevřít
Fungovalo mi to celou dobu co mám počítač to je necelý rok pak se mi zaviroval tak jsem před měsícem změnil internetový prohlížeč měl jsem Internet Explorer a změnil jsem to na Mozila Firefox stou jsem spokojen až na ty e-mailové soubory s tím modrým a červeným rámečkem ty mi nejdou otevřít stáhnul jsem si i kodeck kimkodeck 495 a stejně to nefunguje a já nevím co stím je .když to před tím fungovalo.poradte díky.
mám email na seznam.cz jeden ten soubor má takový sešit v něm je modrý rámeček s modrým W
Aten druhý soubor nje takový sešit s červeným rámečkem a u všech se ukazuje jak je ten soubor velký např. 2,6mg
mám email na seznam.cz jeden ten soubor má takový sešit v něm je modrý rámeček s modrým W
Aten druhý soubor nje takový sešit s červeným rámečkem a u všech se ukazuje jak je ten soubor velký např. 2,6 M
Tohle je k ničemu, za tím souborem musí být nějaká přípona, například pokud je to prezentace tak bude název.ppt nebo název.pps
Na seznamu zkus klepnout na přílohu pravým tlačítkem myši, dej vlastnosti a podívej se, jaký je to typ nebo přípona a to sem napiš.
Nebo si soubor stáhni třeba na plochu , v Možnostech složky>Zobrazení zruš označení u Skrýt příponu souborů známých typů a napiš sem, co je to za soubor.
Napiš také, jaký používáš operační systém - X, Vista?
doplněno 02.07.09 12:57:operační systém XP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.