Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit přijde mi e-mail soubor s modrým rámečkem a píše mi to že windovs media payer nedokáže přehrát tento soubor.
Pak mi přijde e-mail s červeným rámečkem a píše mi to chybu Error command line poradte mi prosím jak to udělat aby mi vše zase fungovalo mám windovs vistu díky.
V prvé řadě bych naistaloval kodeky stahuj.centrum.cz/...
stačilo by něco jako : Codec Pack All in 1 6.0.3.0
Druhý problém nechápu- co konkrétně ti napíše chybu. U čeho? V mailu?
Zdravím, já zase nechápu, proč zakládáš nové téma, když ses ptal tady
Tvoje odpovědi jsou jak z mateřské školky, každý soubor má přece nějakou příponu, kterou bohužel z tebe není možné dostat a máme hádat typ souboru podle barvy rámečku.
Pokud je tedy "modrý rámeček"Word, musíš nastavit, ve kterém programu tento typ souboru otevíráš, Windows Media Player to bude asi těžko
Stejně tak "červený rámeček"může být soubor Power Pointu a musíš k té příponě přiřadit program, který ti ji otevře. Opět to asi nebude WMP.
Nějaké odpovědi máš dokonce u prvního tématu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.