Nejste přihlášen/a.
Prosim o pomoc nevim si rady,vcera sem si koupil Crysis Warhead,nefungovalo furt mi padalo,tak sem ji reklamoval a oni my daly jinou,ktera taky padá,takze vim ze hrou to neni(kamosovi sla v pohode),je to mym pc.Instalace probehne vzdy v poradku,zapnu hru,pak zapnu misi a bud pri nacitani nebo kdyz chvili hraju hra spadne.Mam windows Vista,jestli to neni tim,ja nevim treba potrebuju nakej program...
Prosim pomozte chci si to moc zahrat
splnuje,crysis 1 sem hral na vysokou grafiku.mam(neznam ty nazvy)512mb grafarnu,1000GB hardisk,4GB ram a dvoujadro pracak
Hmm.tak třeba nějaké současně běžící programy? Nevím, to bych spekuloval, počkej až se ozve nějaký "pařan" jak vy říkáte..
A dělá ti to jen tato hra nebo i jedné, graficky náročné, hry. Zkoušel jsi nainstalovat nějaký Patch na hru, je-li dostupný?
Hraju i jine nove hry,napr.GTA4,Left4Dead...ale tohle mi dela jenom Crysis Warhead.A nepatchoval sem to.
no ventilator sem vycistil a furt to delalo,ale kdyz zmenim grafiku z Gamer na Maunche.. tak mi to jde cim to je?
Pravděpodobně nastavení parametrů grafiky v jejich ovladačích (frekvence, napájení, kvalita grafiky) Pravděpodobně to tedy dělá v té hře problém.
Doporučil bych stáhnout nejnovější aktualizace, jak win tak hlavně ovladače na grafiku, zkusit na slb detaily hru, pokud ti pojede na slabé a nespadne, bude problém v kartě, kartu mám obdobnou a když je venku teplo vlní mi monitor, když však hru minimalizuju naa chvíli, můžu pak hrát dál. U mně to dělá grafika, kolem 30° má už problémy. Takže zkus chvíli hrát hodit to na lištu a winu mrknout kolik máš teplotu PC. I když dobře karta chladí, v bedně se drží teplo z jiných komponentů.
Aha,nho i bracha mi rikal ze to bude v grafarne,at si stahnu nejnovejsi ATI Catalysty,nho zkusim a uvidim.A i kdyz sem dal detaily na 2.nejhorsi tak mi to spadlo a ja si myslim ze by mi pc mel utahnout i na detaily gamer(2.nejlepsi) ne?nebo se mýlím?
1,2,3,4,5 jeste chvilku a prisaham ze pc leti z okna,pak si vezmu kladivo a uziju si!_!"14 hodin to delam jak ***** a furt to pada,vycistil sem vschny vetraky,preinstaloval drivery,milionkrat preinstalovaval hru a nic,i kdyz to dam na prisernou grafiku furt to pada,FURT!Me snad odvezou do blazince.dokonce mi to nekdy pada uz u reklam(jeste pred tim nez se dostanu do menu).co s tim mam delat?nekupuju si hry proto abych je pak vyhazoval na to proste nemam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.