Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Crysis Warhead stále padá

Od: crysiswarhead odpovědí: 16 změna:

Prosim o pomoc nevim si rady,vcera sem si koupil Crysis Warhead,nefungovalo furt mi padalo,tak sem ji reklamoval a oni my daly jinou,ktera taky padá,takze vim ze hrou to neni(kamosovi sla v pohode),je to mym pc.Instalace probehne vzdy v poradku,zapnu hru,pak zapnu misi a bud pri nacitani nebo kdyz chvili hraju hra spadne.Mam windows Vista,jestli to neni tim,ja nevim treba potrebuju nakej program...

Prosim pomozte chci si to moc zahrat

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x
Splňuje Tvůj comp hardwarové požadavky na tuto hru? Jak jsem vyčetl na netu s touto konfigurací by sis to měl v pohodě zahrát.:
Procesor: Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz
Grafická karta: NVIDIA GeForce 9800GT 512MB
Operační paměť: 2 GB RAM
Mechanika: 16X DVD-ROM
Jak tam píší...není to zrovna kancelářský PC :)
crysiswarhead
hodnocení

splnuje,crysis 1 sem hral na vysokou grafiku.mam(neznam ty nazvy)512mb grafarnu,1000GB hardisk,4GB ram a dvoujadro pracak

pravdomluvny*

Hmm.tak třeba nějaké současně běžící programy? Nevím, to bych spekuloval, počkej až se ozve nějaký "pařan" jak vy říkáte.. :)

A dělá ti to jen tato hra nebo i jedné, graficky náročné, hry. Zkoušel jsi nainstalovat nějaký Patch na hru, je-li dostupný?

crysiswarhead
hodnocení

Hraju i jine nove hry,napr.GTA4,Left4Dead...ale tohle mi dela jenom Crysis Warhead.A nepatchoval sem to.

Tak pokud je patch k dispozici, tak odzkoušej.

crysiswarhead
hodnocení

sakris ta ani to nepomohlo

Pokud je PC jinak stabilní, prověř ventilátor na grafice, jestli jede jak má a nepřehřívá se ti to.

crysiswarhead
hodnocení

no ventilator sem vycistil a furt to delalo,ale kdyz zmenim grafiku z Gamer na Maunche.. tak mi to jde cim to je?

Pravděpodobně nastavení parametrů grafiky v jejich ovladačích (frekvence, napájení, kvalita grafiky) Pravděpodobně to tedy dělá v té hře problém.

crysiswarhead
hodnocení

Ja se z toho po**ru,ted sem tak 10 min hral a zase to spadlo*plac*

luziferr*

Doporučil bych stáhnout nejnovější aktualizace, jak win tak hlavně ovladače na grafiku, zkusit na slb detaily hru, pokud ti pojede na slabé a nespadne, bude problém v kartě, kartu mám obdobnou a když je venku teplo vlní mi monitor, když však hru minimalizuju naa chvíli, můžu pak hrát dál. U mně to dělá grafika, kolem 30° má už problémy. Takže zkus chvíli hrát hodit to na lištu a winu mrknout kolik máš teplotu PC. I když dobře karta chladí, v bedně se drží teplo z jiných komponentů.

V tom případě ti špatně jede chlazení v PC a grafika se ti přehřívá.

crysiswarhead
hodnocení

Aha,nho i bracha mi rikal ze to bude v grafarne,at si stahnu nejnovejsi ATI Catalysty,nho zkusim a uvidim.A i kdyz sem dal detaily na 2.nejhorsi tak mi to spadlo a ja si myslim ze by mi pc mel utahnout i na detaily gamer(2.nejlepsi) ne?nebo se mýlím?

Nainstaluj nový drivery a uvidíš. Hrát si s nastavením kvality zobrazení můžeš potom.

crysiswarhead
hodnocení

1,2,3,4,5 jeste chvilku a prisaham ze pc leti z okna,pak si vezmu kladivo a uziju si!_!"14 hodin to delam jak ***** a furt to pada,vycistil sem vschny vetraky,preinstaloval drivery,milionkrat preinstalovaval hru a nic,i kdyz to dam na prisernou grafiku furt to pada,FURT!Me snad odvezou do blazince.dokonce mi to nekdy pada uz u reklam(jeste pred tim nez se dostanu do menu).co s tim mam delat?nekupuju si hry proto abych je pak vyhazoval na to proste nemam*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]