Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovani z uloz.to

Od: dexter* odpovědí: 4 změna:

Ahojte,

neví někdo proč mi opakovaně nefunguje free stahování ze serveru uloz.to? Po klinutí na soubor a vložení kódu z obrázku a potvrzení se mi znovu objeví akorát stejná stránka a chce to po mě opětovné opsání kódu z obrázku... a takhle pořád dokola... zkoušel jsem 20 různých souborů a ani jeden nejde stáhnout...

P.S. Kontrolu IP jsem podle doporučení vypnul... :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza2581*
hodnocení

3x

Mám bezva program na stahování z Ulož.to, Rapidshare, HellShare,... FreeRapid Downloader. Používám ho a rychlost jede bez omezení(omezení na free downoadu uloz.to je 300kb/s)

dexter*
hodnocení

Tomu rikam opravdova senzace ;)) diiki

kanai
hodnocení

0x

Zkus zapnout cookies.

hodnocení

0x
Na to jednoduchá finta stačí se zaregistrovat a před stahováním být přihlášen já to takhle našel na netu a fungije to v pohodě jen nelze stahovat víc věcí nráz ale to je už detail...zkuste, fandím at jde, pak to má možná něco spolčného s veřej/neveřejnou IP atd popř. stahovači v paneláku/síti,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]