Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HRY DĚLAJÍ PASEKU V PC

Od: martan37* odpovědí: 10 změna:

Poradí nám někdo,jak na to?Veškeré hry nám dělají zle,vypnou počítač nebo se seknou nebo nejdou pustit vůbec/hlášení error/Kupovala jsem dětem hry Spidla v novinových stáncích,ty šly,ale nyní tak 10%z nich a stejně se seknou a nic už nenaděláme.Bude to grafickou kartou předpokládám,s Vistou tam již zakoupena nějaká musela být,ale asi špatná.Slyšela jsem o DirectX,dá se někde stáhnout?Když koupit,tak jakou a kolik stojí?Koupila jsem si hru Kingkong,tomi zas hlásí,že mám špatný grafický ovladač...Co teď?

Děkuji za odpověď.Martina

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Tipuju že máte Windows Vista...

martan37*
30.06.09 15:52
hodnocení

ano Vistu

celp*

Nejlíp bude na hry pořídit PC s XPéčkama.

martan37*
hodnocení

musí být jiné řešení,jak tomu pomoct,něco přikoupit nebo postahovat,aby to těm hrám stačilo...řečeno laicky...

pravdomluvny*

Řekl bych, že Váš hlavní problém je Vista a pak možná taky nepořádek v počítači. Spousta mých známých a rodinných příslušníků žije v dojmu, že když mají dobrý comp s "kvalitním" operačním systémem, můžou tam cpát páté přes deváté a ono to bude donekonečna fungovat bezchybně a rychle. (Omlouvám se, není li to Váš případ.) Co zkusit odinstalovat zbytečnosti, vyčistit registry, defragmentovat disk. Aktualizovat ovladače.

A mimochodem Špidlovci jsou známi tím, že dokážou na jedno CD nasekat hry různého ražení. A to nejen podle druhu, ale i podle spustitelnosti pod jednotlivými systémy. Od Vist až zpět k DOSu.

martan37*
hodnocení

Tak to byla ta nejsrozumitelnější odpověď,jakou jsem mohla dostat,konečně se oběvil jeden z mála,kteří chápou,že vychrlit na člověka spoustu odborných pojmů nemá smysl a je to k ničemu.

Takže:defragmentaci disku jsem provedla,to náhodou umím,jenže jak aktualizovat ovladače nevím a jakési čištění jsem provedla taky,ale nikde jsem to nezaznamenala...

a mimochodem,není se za co omlouvat,patřím přesně k té skupině lidí,o kterých jste psal také*zed*

doplněno 30.06.09 19:18:

ještě nevím,jak vyčistit registry...*hi*

Tady to stáhnete
stahuj.centrum.cz/...
doplněno 30.06.09 19:33: Naistalujete při instalačním postiupu dejte pozor na to at se vám neistalují yahogoogle toolbar a podobné fičůry až bude hotovo stačí otěvřít dvojklikem ccleaner vlevo kliknout na registry, potom dole vlevo hledat problém, pak kliknout opravit všechny problémy, dejte ano uložit zálohu registru třeba na plochu a mělo by být vyčištěno.
martan37*
hodnocení

KLIKLA JSEM NA ODKAZ,KTERÝ JSTE MI DOPORUČIL,JE TO STAHUJ.CH,ALE HLÁSÍ TO,ŽE STRÁNKA NEBYLA NALEZENA?

doplněno 30.06.09 20:25:

UŽ JE TAM

Zkus tento:

filehippo.com/...

martan37*
hodnocení

tak jsem udělala přesně to,co jsi mi napsal,zobrazilo se asi 5 problémů,hodně se objevoval problém ,který je prý častý při neúplné odinstalaci,tak snad to pomůže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]