Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám icq 6.5 a posledních několik týdnů pozoruji na svém seznamu přátel, že někteří jsou offline a mají přes sebe brýle ( = invisible ). Znamená to tedy, že si nastavili invisible status a mě mají v seznamu těch, kteří je nemají vidět? ... Před těmi několika týdny jsem to vůbec nepozorovala. Znamená to nějakou novou aktualizaci od icq?
A obráceně to tedy znamená, že když já si dám status invisible, tak mě ostatní takhle vidí? ( že mám přes červenou kytičku brýle? ) Přijde mi to ale dost hloupý ... Podle mě potom tedy ztrácí status invisible svůj smysl. Když chci, aby mě viděli offline, tak by mě měli vidět offline ... A ne tak, jako že nechci, aby mě viděli ...
Dá se nějak nastavit, abych byla "online" - tzn. viděla, co se v seznamu mých přátel děje, ale oni mě viděli zcela offline?
Děkuji za odpověď!
Když chce být dotyčný před Vámi neviditelný, nevidíte ho..
Když chce být dotyčný neviditelný před některýma lidma, ale před Vámi ne, má přes sebe ty brýle...
Když budete chtít být neviditelná, buďte neviditelná...
Když budete chtít být neviditelná ale ne před všema, dejte si ty lidi, před kterýma chcete být vidět, do seznamu viditelný..
Kdyžtak mě opravte jeslti jsem se do toho zamotal
To je mi všechno jasný. Až na jednu věc - když si dá někdo status neviditelný, ale chce, abych ho já viděla ( jako např. můj bratr ), tak má u mě zelenou kytičku a přes sebe brýle = normální věc. Tak by to mělo být.
Ale co znamená, když má červenou kytičku a přes sebe brýle?
Jde mi o to, že když si i já dám invisible, tak mě ostatní taky vidí s červenou kytičkou, přes kterou jsou brýle? To je teda potom inkognito jak noha ...
Červená kytička - není přihlášený. Červená s brýlemi - není přihlášený a pro některé ve svém seznamu je neviditelný (i kdyby se přihlásil, pak bys viděla zelenou kytku s brýlemi).
Hmm...tak pořád nechápu, proč ti lidé, co jsou občas červení a mají brýle jsou někdy červení bez brýlí
Červení = momentálně nejsou přihlášení. Jestli jsou někdy s brýlemi a někdy bez brýlí (ti samí), tak si asi někdy vypnou neviditelnost, jinak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.