Nejste přihlášen/a.
Ahoj,poradí někdo kde je lepší koupit tiskárnu?
Obchod nebo přes internet?
Jestli přes internet může mě někdo říci jak.
Moc díky
ps.Jak se vloží do okénka obraz?
Smajlíky už mě jdou.
Dík
já to dělám tak že se v obchodě kouknu na to co se mi líbí a co bych chtěla takže to vidím a vím vše o tom co chci. Kouknu na cenu a pak zasednu k internetu a kouknu se na internetu na nejlepší cenu teda kdo nabízí nejmíň a objednám si to přes net. I když někdy je to nastejno jestli přes net nebo v krámě.
No já projedu na netu různé diskuse, fóra, recenze a hodnocení, pak se rozhodnu kde koupím. Podívám se po e-shopech jaké jsou ceny, kouknu se po pár kamených obchodech...když narazím na stejný typ, tak aspoň uvidím jak vypadá a objednám z netu pokud tam je levnější. Rozhodně nevybírám ten s nejlevnější cenou, ale radši dražší obchod s kvalitní podporou. Zatím jen www.alza.cz, www.hpamarket.cz a www.nejceny.cz. Prakticky ani nemusím vystrčit nohu z domu a provedu platbu a PPL mi zboží doveze až domů. Takhle jsem si třeba kupoval svůj noťas. Ale při poslední objednávce jsem nakupoval na www.tsbohemia.cz a tam jsem si to vyzvedával přímo v obchodě. Takže záleží jaký jste typ člověka...jak moc důvěřujete internetovým obchodům. Osobně důvěřuji (rozhodně né všem a už při pohledu na některé weby mizím pryč), ale prověřuji.
podobně jako píše sasdax, nejprve udělám předvýběr, projdu fóra, diskuse abych zjistil komu a jak ta věc slouží. Zvážím všechny zápory o kterých se takto dozvím a když mi ta věc v zásadě vyhoví tak hledám podle cen. Něco kupuji tam kde to mají nejlevněji, ovšem ne u "šediváků" (to si mohu na ebay nebo venku koupit sám), venku kupuji jen to u čeho případně nebudu řešit nějaké vracení. No a zbytek koupím u prodejce který má u nás i obchod a dojdu si tam pro to, ovšem z výhodou ceny z internetu. On sice není nejlevnější, ale když připočítám 100 poštovné a balné z levnějšího obchodu a cestu na poštu nebo volání do PPL a podobných že opravdu jsem doma a ten kdo právě vyrazil od vrat a jen hodil lístek do schránky že nejsem doma že ani nezazvonil (ČP to dělá taky) a to, že případné vrácení pro mě proběhne opět bez balení a odesílání kamsi tak jsem na stejno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.