Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VICEUZIVATELSKA INSTALACE OFFICE2003 POD wXP

Od: foxxx odpovědí: 3 změna:

protoze uz nevim jak, ptam se i zde:

mam pc na kterem jsou bezproblemove cerstve vycistene (od haveti) winXP profesional a mam legalni placku MS office 2003, kterou bych rad pouzival na tomto jednom PC tak, ze ji bude moci uzivat i Omezeny User (tedy ne ze skupiny Administrators)

muj postup byl :

1/omezeny ucet docasne povysen na Administratorsky

2/z tohoto uctu nainstalovany Oficy bez problemu

3/bez libovolne aplikace pod Admin-level bez problemu

4/pote snizeny prava na Omezeneho usera a problem :

difox.chytrak.cz/help/problem.png

difox.chytrak.cz/help/xls_problem.png

pri kazdem (doufal jsem ze jen prvnich nekolika) spusteni MS office aplikace pribiha jakesi do-instalovvaani (ceho?) a az po teto 30sec pauze je aplikace spustena

horsi je to u exlu, ktery zahlasi hnusne msg, ze chybi jakasi knihovna, vse na obrazcich vyse a az po nem se vse spusti.

po instalaci je u Omezeneho problem i s asociaci pripon.

predpokladam, ze problem bude v Omezenem uzivateli a jeho pristupu k nejakym potrebnym datum k bezproblemovemu behu officu, ale jak z toho ven, aniz by bylo nutno provozovan Omezeneho jako Admina a pri zachovani konfigurace win+office? (vim a osobne pouzivam openoffice a linX)

diky za jakekoli napady, nazory.

hezky den,

foxxx

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bony*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Chlorella by neměla činit potíže při polykání. Mne teda jde polknout úplně v pohodě :)

foxxx

uff, sice znam prikaz net user, ale to je asi tak vse ;)

jak-resp. KDE zmenim nektereho uzivatele ve widlich Aabych z USER udelal POWER USER(zvladnu i prikazovy radek, ale netusim jakym prikazem a jakyma parametrama)

a pak, jakymi pravomocemi disponuje oproti klasickemu USERovi POWER USER? jestli ma napr podobna prava jako kdokoli skupiny ADMINISTRATORS, je to reseni pro kocku, ze ;)

(cilem je, aby takovy USER nemel moznost mazat nic, co sam nevytvoril... )

no ale malem bych zapomel :: Dekuji za Vasi odpoved

foxxx
zkusil jsem nastavit misto ADMINISTRATORS skupinu POWER USERs, ale problemy s officy byly stejne jako v pripade OMEZENEHO UZIVATELE (USERs). no aspon jsem zjistil, ve kterem miste spravy xp se toto nastavuje ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]