Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reset počítače

Od: 123mirek® odpovědí: 2 změna:

Včera se mi resetoval počítač asi 2x.Protože se blížila bouřka,tak jsem si řekl,že je to nejspíše napětím a raději jsem PC vypnul.Dnes se mi to stalo znovu.Jak včera,tak i dnes,jsem při surfování po internetu ještě stahoval hudbu.Dělám to tak vždycky a bývá to v pohodě,až do teď.Profouknul jsem PC,ale nepomohlo to.Mám 1,5 r. starý počítač,vistu.Nevíte co s tím může být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle tohoto cokoliv... Doufám že profouknuté jsou hlavně chadiče a větráky. Jinak může jít o chybu OK, ale klidně taky podpětí v rozvodné síti, načatá RAM paměť (otestovat pomocí memtest86) a nebo vadný zdroj...

martan37*
hodnocení

0x

nedávno mi to taky dělalo,podezřívala jsem děti,ale viděla jsem to sama,úplně sám,bezdůvodně to dělal PC i mě.Důvod?Nevím,samo to přestalo a už to nedělá asi 14 dnů.Třeba je to i Váš případ.Moc jsem nepomohla,ale třeba to uklidnilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]