Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mam problem s instalací Crysis,vždy když instaluju Crysis tak mi to hodí tak 8x chybu,píše mi to toto:
Soubor CAB Sounds 1.cab vyžadovaný pro tuto instalaci je poškozen a nelze ho použít.To muže ukazovat na chybu v síti,chybu čtení z diskové jednotky nebo problem s tímto balíčkem
Když je istalace na konci,automaticky se smaže hra kterou sem istaloval.
Hra je originální a pro to mě to pochopitelně s*re že nejde,nevíte co s tim pls?
Zkus v jiné mechanice, zda nemáš problém se čtením a jinak nepáral bych se s tim a reklamoval u prodejce
No kéž by to šlo reklamovat,záruku na to uz nemam,vždyt sem si to kupoval před 2 rokama.Naposled sem si to instaloval minulý léto a fungovalo to.Zničený DVD neni,starám se o to velmi dobře a i v druhy DVD mechanice mi to píše tu chybu.Možná je chyba v Pc,je to možný?
No možný to je, myslel jsem že je to nově kupované. Ale na dvd ani nemusíš viděť že to nejde přečíst... Každopádně v pc je nejčastěji chyba v RAM paměti- otestuj pomocí memtest86. Zkusil bych pro jistotu úplně jiné pc, ne jen mechaniku. Pokud to nepůjde ani tam tak je s největší pravděpodobností poničené cd/dvd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.