Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit Internet Explorer 8

Od: vera* odpovědí: 5 změna:

Nainstalovala jsem si nový prohlížeč Internet Explorer 8 a nelíbí se. Jak se mohu vrátit k původní verzi? Měla jsem snahu najít někde v nástrojích obnovit a datum, ale nepodařilo se. Díky moc za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Podívej se sem, řešili jsme to tady

www.poradte.cz/po/...

cybermagefroll*
hodnocení

1x

Jak odinstalovat nebo odebrat aplikaci Internet Explorer 8? support.microsoft/...

lidka*
hodnocení

0x

Věro, když jsem to zvládla já, úplný laik, tak to udělejte podle odkazu, který jsem tam napsala - byla to rada jabraky. Také jsem se nechala zlákat nabídkou, že budu mít něco lepšího. Nainstalovala a byla jsem nešťastná. Vůbec se mi to nelíbilo - myslím uspořádání. Takže si nastavte datum, kdy jste určitě měla původní verzi a jistě se to povede. Je to tam od jabraky popsané pěkně postupně krok po kroku - no prostě pro ... *placni*

hodnocení

0x

IE8 se dá odinstalovat jako každá jiná aplikace z nabídky Přidat / Odebrat programy.

opicakuz

Prave ze neda... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]