Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční mikrofon

Od: palan odpovědí: 11 změna:

Mám takový větší problém- nefunguje mi mikrofon- asi před měsícem jsem ho používal naposledy a normálně fungoval. Jenže pak jsem musel preinstalovat celej Windows, protože mi furt padal, a asi týden po reinstalaci jsem zapojil mikrofon a on nefungoval, zkoušel jsem další dva mikrofony, ale ani jeden z nich nebyl funkční.

Když udělám dvojklik na Hlasitost na liste, dam MOZNOSTI>VLASTNOSTI tak tam mam tyto hlasitosti: Celková hlasitost, Zařízení wave, Přehrávač cd, sluchátka, Softwarový syntetizátor- a hlasitost mikrofonu tam chybí (před reinstalací windows tam byla), tak si myslim, že by mohla bejt chyba v ovladačích.

Tak se teda ptám: 1) je chyba opravdu v ovladačích? a 2) kde ty ovladače na mikrofon seženu?

Díky za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

palan
hodnocení

Když dám centrum pro nápovědu Windows tak mi to napíše:

1. Otevřete ovládací panel Program Speech.

2. Na kartě Rozpoznávání řeči klepněte na tlačítko Konfigurovat mikrofon. Spustíte tak Průvodce nastavením mikrofonu. Každý výrobce stroje podporuje poněkud jiné funkce. Postupujte podle pokynů průvodce. Tlačítko Konfigurovat mikrofon je k dispozici pouze v případě, že aktuální stroj podporuje nastavení mikrofonu.

Otevřel jsem Program Speech a kartu Rozpoznávání řeči tam nemam, mam tam jen Text na řeč.

Mikrofon mam 100% správně zapojenej, není na ňom tlačítko na vypnutí zvuku a před reinstalací windowsu fungoval uplne nomalne

hodnocení

0x
Tohle tvůj problém snad vyřeší...
stahuj.centrum.cz/...
palan
hodnocení

Tak ani tohle nepomáhá, před reinstalací jsem měl na liště SoundMAX contol panel, ten tam teď nemám, zdá se, že to bude ta chyba...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jaký comp? Jaký OS? Jaká zvukovka?

caramba.cz/...

V sekci Zvukové karty najdi patřičné ovladače.

palan
hodnocení

Jak zjistim, jakou mam zvukovku? Mam LYNX, nevim co je v nom za zvukovku...

pravdomluvny*

Přesný typ základní desky?

Pro zjištění, co mám v počítači používám program EVEREST:

stahuj.centrum.cz/...

palan
hodnocení

Mam zvukovku os ASUSu, když dám na caramba.cz/... sekci zvukovky a ASUS, tak mi to hodi chybu, nemas nejakej alternativní link?

pravdomluvny*

Hmm, nejsi sám, mně to taky hází na ASUSu chybu.

A typ Tvé základní desky?

doplněno 01.07.09 18:18:

A operační systém?

palan
hodnocení

oper. systém : Windows XP

zákl. deska : ASUS

pravdomluvny*

ASUSů je spousta. Pokud nevěříš, mrkni třeba sem.

lan-shop.cz/...

Všiml jsem si, že jsi psal, že jsi tam měl Sound Max control panel. Tak co tam zkusit ten SoundMax?

palan
hodnocení

Kde mam zkusit soundmax? Zkousel jsem stahnout vsechny mozny ovladace na Soundmax->ASUS ale nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]