Nejste přihlášen/a.
Mám takový větší problém- nefunguje mi mikrofon- asi před měsícem jsem ho používal naposledy a normálně fungoval. Jenže pak jsem musel preinstalovat celej Windows, protože mi furt padal, a asi týden po reinstalaci jsem zapojil mikrofon a on nefungoval, zkoušel jsem další dva mikrofony, ale ani jeden z nich nebyl funkční.
Když udělám dvojklik na Hlasitost na liste, dam MOZNOSTI>VLASTNOSTI tak tam mam tyto hlasitosti: Celková hlasitost, Zařízení wave, Přehrávač cd, sluchátka, Softwarový syntetizátor- a hlasitost mikrofonu tam chybí (před reinstalací windows tam byla), tak si myslim, že by mohla bejt chyba v ovladačích.
Tak se teda ptám: 1) je chyba opravdu v ovladačích? a 2) kde ty ovladače na mikrofon seženu?
Díky za odpovědi
Když dám centrum pro nápovědu Windows tak mi to napíše:
Otevřel jsem Program Speech a kartu Rozpoznávání řeči tam nemam, mam tam jen Text na řeč.
Mikrofon mam 100% správně zapojenej, není na ňom tlačítko na vypnutí zvuku a před reinstalací windowsu fungoval uplne nomalne
Mam zvukovku os ASUSu, když dám na caramba.cz/... sekci zvukovky a ASUS, tak mi to hodi chybu, nemas nejakej alternativní link?
Hmm, nejsi sám, mně to taky hází na ASUSu chybu.
A typ Tvé základní desky?
doplněno 01.07.09 18:18:A operační systém?
ASUSů je spousta. Pokud nevěříš, mrkni třeba sem.
Všiml jsem si, že jsi psal, že jsi tam měl Sound Max control panel. Tak co tam zkusit ten SoundMax?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.