Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit...prosím. Mám problém s prohlížečem, asi jsem blbě klikla a mám jenom půlku stránky. Zkoušela jsem i F11 jako celou obrazovku ale to je na nic. ...chci to mít jako dřív. Pak jsem zkoušela i zatáhnout ale stejně se to zmenší...co mám dělat abych měla celou obrazovku...?prosím poradte mi...Děkuji moc.
doplněno 26.06.09 21:52:ještě rozlišení mám dobrý, blbě sem klikla na prohlížeč...
doplněno 26.06.09 22:06:tedko jsem to zkoušela zase zatánout...jako bych měla jednu část obrazovky neovladatelnou. ani tam nejde přesunout ikonka...co mám dělat?
Nevím,ale tohle se mi nějak nezdá na špatné kliknutí, Nevím jaký používáš prohlížeč, zkus ho spustit v nouzovém režimu, pokud používáš Firefox, tak v safe mode.
Vymazala bych důvěrná data vč, cookies, vyčistila PC CCleanerem, zkontrolovala na spyware a viry nebo návrat v bodu obnovení, kdy to fungovalo. Možná jsem úplně vedle, nějak si to neumím představit, jak se ti to vlastně zobrazuje
Pokud ti nejde korektní zobrazení i např. na ploše, možná aktualizovat ovladač grafiky?
Napiš víc informací - systém, prohlížeč, antivir, jaký antispyware program ap
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.