Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neukáže se celá obrazovka

Od: bublinka17* odpovědí: 3 změna:

potřebuju poradit...prosím. Mám problém s prohlížečem, asi jsem blbě klikla a mám jenom půlku stránky. Zkoušela jsem i F11 jako celou obrazovku ale to je na nic. ...chci to mít jako dřív. Pak jsem zkoušela i zatáhnout ale stejně se to zmenší...co mám dělat abych měla celou obrazovku...?prosím poradte mi...Děkuji moc.

doplněno 26.06.09 21:52:

ještě rozlišení mám dobrý, blbě sem klikla na prohlížeč...

doplněno 26.06.09 22:06:

tedko jsem to zkoušela zase zatánout...jako bych měla jednu část obrazovky neovladatelnou. ani tam nejde přesunout ikonka...co mám dělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Nevím,ale tohle se mi nějak nezdá na špatné kliknutí, Nevím jaký používáš prohlížeč, zkus ho spustit v nouzovém režimu, pokud používáš Firefox, tak v safe mode.

Vymazala bych důvěrná data vč, cookies, vyčistila PC CCleanerem, zkontrolovala na spyware a viry nebo návrat v bodu obnovení, kdy to fungovalo. Možná jsem úplně vedle, nějak si to neumím představit, jak se ti to vlastně zobrazuje

Pokud ti nejde korektní zobrazení i např. na ploše, možná aktualizovat ovladač grafiky?

Napiš víc informací - systém, prohlížeč, antivir, jaký antispyware program ap

celp*

Vypadá to,že padá grafika.Nejspíš novou kartu.Pokud to tedy dělají všechny aplikace.

hodnocení

0x

Zkus sem dát foto obrazovky. Z popisu se špatně odhaduje, jak to vlastně vypadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]