Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám problém s častým vypadáváním připojení k internetu. Po konzultaci s mým poskytovatelem připojení k internetu mi tento sdělil, že u něho problém není. Jedná se o bezdrátové připojení a někdy žádný problém jindy vůbec nic. Neustále mi počítač hlásí, že nejsem připojen k síti, přitom mému poskytovateli se žádný problém s připojením nejeví. Prý to bude ve Vistě, kterou mám nainstalovanou nebo ve vyhledávači, což je internet explorer. Zajímavé, že se ten problém projevil až po roce a půl používání počítače. Děkuji za radu.
Podle toho co a kde to hlásí a na jak dlouho. Protože může padat jen bridge který ti vlastně převádí wifinu na lanku- čili kabel k tobě nebo do routeru. Nebo ti padá router (router na baráku?), nebo je opravdu problém u tebe? Vadný kabel? Vadná síťovka? Na to píšeš moc obecné info a nevíme jak je to u vás s připojením
tak přesně toto se stává pokud máte notebook ACER a k tomu Vistu. Jediné co pomáhá je nová instalace OS jinak se mi to nepodařilo rozjet.
Pokud ne tak bych hledal problém v routeru. Takže prvně resetovat router a znova nastavit, popřípadě zkusit jiný router .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.