Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté vypadávání připojení k internetu

Od: romanpaja® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu. Mám problém s častým vypadáváním připojení k internetu. Po konzultaci s mým poskytovatelem připojení k internetu mi tento sdělil, že u něho problém není. Jedná se o bezdrátové připojení a někdy žádný problém jindy vůbec nic. Neustále mi počítač hlásí, že nejsem připojen k síti, přitom mému poskytovateli se žádný problém s připojením nejeví. Prý to bude ve Vistě, kterou mám nainstalovanou nebo ve vyhledávači, což je internet explorer. Zajímavé, že se ten problém projevil až po roce a půl používání počítače. Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Wista, půl roku no..že by vir, windowsy tímdle trpí ale pravda je že po zkušenostech s WinWista tam ani vir být nemusí a jsou v kelu zvlášt když stahovaly SP1,2 tak dělalo neplechu..

hodnocení

0x

Podle toho co a kde to hlásí a na jak dlouho. Protože může padat jen bridge který ti vlastně převádí wifinu na lanku- čili kabel k tobě nebo do routeru. Nebo ti padá router (router na baráku?), nebo je opravdu problém u tebe? Vadný kabel? Vadná síťovka? Na to píšeš moc obecné info a nevíme jak je to u vás s připojením

alf*
hodnocení

0x

co současné počasí nebo stromy které od jara povyrostly? Nejsou v cestě?

uda1966*
hodnocení

0x

Nepoužíváte náhodou jako antivir.ochranu Eset Smart security?

ondrasek*
hodnocení

0x

tak přesně toto se stává pokud máte notebook ACER a k tomu Vistu. Jediné co pomáhá je nová instalace OS jinak se mi to nepodařilo rozjet.

Pokud ne tak bych hledal problém v routeru. Takže prvně resetovat router a znova nastavit, popřípadě zkusit jiný router .

titanus

ehh mam ten samy problem ... co jste to rikal s tem esetem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]