Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu: mám modem Axesstel MV110H koupený u Ufona. Tam kde ho chci nyní používat Ufon síť nemá, proto ho chci převézt na O2 a nedaří se mi. Technická podpora O2 můj modem nenašla ve své síti.
Nevíte někdo zda jde "překonfiguravat" tenhle modem ze sítě Ufona na síť O2?
Moc díky za radu a odpověď
Souhlas s Maverickem,nechce se mi rozepisovat proč to nepůjde,smiřte se stím že to prostě nepůjde,bylo by to moc technických keců který by nikam nevedly...
Ten modem v sobě má určitě nějakou identifikaci, kterou se hlásí do sítě (něco jako SIM karta), zřejmě je to ale jen nějaký nahraný SW (já mám AXESSTEL PX310L), zřejmě ho tedy nebude možné jednoduše použít v jiné síti. Hádám ale, že druhý operátor nabízí svou smlouvu stejně jen s novým modemem, takže stejně asi není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.