Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit notebook s TV?

Od: petr0007* odpovědí: 16 změna:

Prosím poradte jak propijit starou televizi s výstupem pouze SCART s notebookem? děkuji ( je to notebook acer aspire one )

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Má notebook TV výstup? Pokud ne tam to máš smůlu...

petr0007*
hodnocení

a jak se to pozná? ten TV výstup ...? děkuji

Koukni sem: notebook.cz/... a na obrázku první a druhý konektor- takovej červej, podobnej tomu jak je pro PS/2 klávesnici a myš.

No a na tom odkazu je taky tvá druhá možnost- aktivní redukce

Ještě mě napadá třetí, HDMI na notebooku nemáš? Byl by pěkně označený...

ono by nebylo od věci napsat co máš přesně za notebook nebo alespoň nafotit konektorry

petr0007*
hodnocení

notebook mám acer aspire one

To je jen modelová řada, ale konkrétně? Bude tam i pár čísel

petr0007*
hodnocení

je to acer aspire one 150-Bb

Ne, je to leda tak acer aspire one A150-Bb ;)
acer.cz/...

Tam vidíš co máš za porty, takže leda vga, čili leda nějaká ta aktivni redukce

petr0007*
hodnocení

Dobře ...a jak tedy to udělat s tou aktivní redukcí? děkuji

Přečti si znovu a pořádně mou druhou odpověď, potom se koukni na ten odkaz který jsem ti tam dal

doplněno 25.06.09 20:13:

Ale jak "pěknej" bude obraz, to ti nezaručim

zuzi88*
hodnocení

0x

Chtěla bych se zeptat, zda můžu připojit svůj noťas (dell inspiron 1525) k TV. Řekla bych, že tu nějaký výstup k televizi mám. Potřebuji něco dalšího? Jaký k tomu budu potřebovat kabel...díky za odpověď.

Ono bude ještě záležet jaký máš vstupy na TV

Notebook má S-Video výstup proto je připojení k TV jednoduché. Postačí kabel s S-video konektorem na jedné straně a s s-video nebo kompozitními videokonektory na straně druhé podle možností konektorů tetevize.

zuzi88*

V telce mám jen scart...Bude to problém?

doplněno 13.07.09 20:48:

Tento kabel by to mohl zvládnout? xcomputer.cz/...

Nebude to problém, ostatně kabel sis našla sama :) Jinak jsou i různé redukce

katka84
hodnocení

0x

Ahoj,

mám notebook acer travelmate 5520G a LCD - chtěla jsem je propojit - v prodejně mi dali svga kabel - vstupy mam v televizi i v notebooku, ale když to sppjím, nefunguje mi to, nevím, co dělám špatně. nejsem na to zrovna talent a bohužel neznám nikoho, kdo by mi poradil.snažila jsem se najít na netu návod, ale už nevim.

poradíte mi, prosím?

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]