Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte jak propijit starou televizi s výstupem pouze SCART s notebookem? děkuji ( je to notebook acer aspire one )
Koukni sem: notebook.cz/... a na obrázku první a druhý konektor- takovej červej, podobnej tomu jak je pro PS/2 klávesnici a myš.
No a na tom odkazu je taky tvá druhá možnost- aktivní redukce
Ještě mě napadá třetí, HDMI na notebooku nemáš? Byl by pěkně označený...
ono by nebylo od věci napsat co máš přesně za notebook nebo alespoň nafotit konektorry
Ne, je to leda tak acer aspire one A150-Bb
acer.cz/...
Tam vidíš co máš za porty, takže leda vga, čili leda nějaká ta aktivni redukce
Chtěla bych se zeptat, zda můžu připojit svůj noťas (dell inspiron 1525) k TV. Řekla bych, že tu nějaký výstup k televizi mám. Potřebuji něco dalšího? Jaký k tomu budu potřebovat kabel...díky za odpověď.
Notebook má S-Video výstup proto je připojení k TV jednoduché. Postačí kabel s S-video konektorem na jedné straně a s s-video nebo kompozitními videokonektory na straně druhé podle možností konektorů tetevize.
V telce mám jen scart...Bude to problém?
doplněno 13.07.09 20:48:Tento kabel by to mohl zvládnout? xcomputer.cz/...
Ahoj,
mám notebook acer travelmate 5520G a LCD - chtěla jsem je propojit - v prodejně mi dali svga kabel - vstupy mam v televizi i v notebooku, ale když to sppjím, nefunguje mi to, nevím, co dělám špatně. nejsem na to zrovna talent a bohužel neznám nikoho, kdo by mi poradil.snažila jsem se najít na netu návod, ale už nevim.
poradíte mi, prosím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.