Nejste přihlášen/a.
Mam v PC ted 2 systemy a treti budu davat ted o vikendu (Win XP). Pouzivam XOSL a zda se mi dost dobry. Po instalaci OS si cely disk (jednu cast) zazalohuju nejakym NORTONEM (nevim jak se presne jmenuje) a udela se zaloha disku z DOSU (trva asi 5 min).
Pak kdyz se neco pode... dam obnovu dat ze zalohy a mam novy system za 3 minuty a nemusim prochazet novou instalaci a nastavovanim vsech ovladacu.
Doporucuji, jednou jsem to obkoukal a od te doby jsem mnohem stastnejsi
Dovoluje použít XOSL primární oddíly pro OS libovolné velikosti nebo má nějaké omezení?
Mně Ranish MRBooter fungoval když jsem měl 3 systémy na oddílech po 3GB, ale nefunguje, když chci mít 3 systémy na oddílech po 10GB.
Vubec nevim, ze by existovalo nejake omezeni o poctu boot oblasti, dost o tom v XOSL pochybuju, snad bych si to vsiml. A oblasti mam po 5GB, takze min. na 5GB to jde pouzit a to mi prijde na OS a nejaky SW dostatecna velikost.
Je rozumnejsi si nechat co nejvetsi jednu oblast nez rozkouskovat disk na podily. Ja ji mam 40GB a ver nebo ne, je to malo. Musel jsou koupit dalsi disk 160GB
Opravdu vhodným programem je Norton Partition Magic 8.
Objednávky:
www.autocont.cz/p/... - 2.041,- Kč
obchod.eurocomput/... - 1.653,- Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.