Nejste přihlášen/a.
Jsem běžný uživatel, počítač používám ke své práci, hlavně přes psaní. Ale docela by se mi hodil skener, jednou za čas bych jej potřebovala.
Pokud jsem se dívala, tak všechny mají USB kabel a protože mám asi 5 let starý počítač, nikde jsem tam takovou zdířku nenašla. Jak se to řeší, nějakou kartou?
Nebo jsou i starší skenery, které by mi tu službu udělaly rovněž a to zapojení je jiné? A jaké?
Ještě chci připomenout, že nechci žádné zázraky, stačí mi běřžný průměr.
Díky za každou odpověď pokud možno pro mne srozumitelnou.
Delaji (spis asi delaly) se skenery na paralelni port (LPT - ten kde se pripojuji starsi tiskarny) nebo jeste jine a ty mely vlastni radic ve forme PCI nebo ISA karty.
Bud se poohlidni po nejakem z tehlech, ale ty jsou prece uz jenom dost zastarale, kdyz si vzpomenu na tu"rychlost"scannovani, tak je mi ouzko )
Ted mam nejakyho obycejnyho Visioneera na USB a ve stejne kvalite sem s jednou strankou hotov cca 4x rychleji nez s tou starou Astrou 1220P od Umaxu.
Jestli tvuj pocitac postrada USB porty pak neni nic sloziteho koupit a nainstalovat pridavny radic do PCI. Jenom bacha na W95 a obyc W98, W98SE uz jsou bez problemu, ale ty dva stare si s USB moc nerozumi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.