Nejste přihlášen/a.
Při aktualizacích net freamwork ,které se nezdaří,je kód chyby: 66A//80070645
mildas
Myslím že problém bude v niečom inom, nedoporučoval by som aby si si nesťahoval a neinštaloval aktualizácie systému. Aktualizácie majú vplyv na funkčnosť programov a systému a tiež bezpečnosť (viry, spyware...). Net framework nie je samoúčelný, niektoré aplikácie si pri inštalácii testujú jeho prítomnosť a ak nie je v systéme, nainštalujú ho. Väčšinou sa vyžaduje v.2. vo Viste v.3 alebo 3.5.
Skús prejsť počítač nejakým programkom na kontrolu súborov a registrov, odstrániť chybné alebo neplatné záznamy v registroch, možno pomôže. Napríklad free program v češtine CCleaner. Stručný popis a download napríklad tu: stahuj.centrum.cz/...
doplněno 25.06.09 15:51:Ešte doplním, skús Net framework 1 po prečistení systému odobrať zo systému, reštart a nainštalovať znovu. Ale doporučoval by som skúsiť už rovno net framework 2, ten nainštaluje automaticky aj net framework 1. Alebo verzia 3, tá nainštaluje aj 1 aj 2. Ja mám WinXP SP3, Net framework 3 a aktualizuje sa v pohode systém aj framework.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.