Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení, jak najdu k čemu se můžu připojit

Od: vouz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych si doma připojit notebook na internet. Potřebuji najít jaké mám možnosti, k čemu se v místě svého bydliště mohu připojit. Existují nějaké stránky kde to dle adresy zjistím nebo musím projít všechny společnosti, které internet nabízejí a až tam se podívat? Předem moc děkuji za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

0x

Otázku jste zadala přeci jen trochu obecně, bylo by dobré vědět Vaši představu o ceně, rychlosti, četnosti a délce připojení. Máte již kabelovou televizi nebo pevnou tel. linku? Určitý přehled poskytovatelů připojení je na:

rychlost.cz/...

stránky ale bývají reklamní, a tak tam asi nejsou všichni poskytovatelé.

Já sám používám U:fon internet, vcelku snadná instalace a přijatelná cena.( ufon.cz/...

doplněno 24.06.09 13:36:

Pro petr123: mně zatím stačí ten pomalý 153/153 kbps za 237,- Kč/měs (s DPH). Přes den chodí tak 100 - 120 kbps, večer někdy zpomalí až o 50%, už se ale prakticky nezastavuje, jako před půl rokem. Tenhle tarif už ale v nabídce není - zřejmě o něj nebyl zájem, modem je trochu větší, pokrytí signálem mi vyhovuje (Praha).

petr123*

Jakou reálnou rychlostí ti to přes ufona běhá?

alf*
hodnocení

0x

zkus pripojeni.lupa.cz/... ADSL, tam je to jasné, je třeba mít linku nebo ji zřídit, to bych třeba zadal pro ověření číslo souseda. wifi tam jsou podle měst, no mrkni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]