Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych si doma připojit notebook na internet. Potřebuji najít jaké mám možnosti, k čemu se v místě svého bydliště mohu připojit. Existují nějaké stránky kde to dle adresy zjistím nebo musím projít všechny společnosti, které internet nabízejí a až tam se podívat? Předem moc děkuji za rady!
Otázku jste zadala přeci jen trochu obecně, bylo by dobré vědět Vaši představu o ceně, rychlosti, četnosti a délce připojení. Máte již kabelovou televizi nebo pevnou tel. linku? Určitý přehled poskytovatelů připojení je na:
stránky ale bývají reklamní, a tak tam asi nejsou všichni poskytovatelé.
Já sám používám U:fon internet, vcelku snadná instalace a přijatelná cena.( ufon.cz/...
doplněno 24.06.09 13:36:Pro petr123: mně zatím stačí ten pomalý 153/153 kbps za 237,- Kč/měs (s DPH). Přes den chodí tak 100 - 120 kbps, večer někdy zpomalí až o 50%, už se ale prakticky nezastavuje, jako před půl rokem. Tenhle tarif už ale v nabídce není - zřejmě o něj nebyl zájem, modem je trochu větší, pokrytí signálem mi vyhovuje (Praha).
zkus pripojeni.lupa.cz/... ADSL, tam je to jasné, je třeba mít linku nebo ji zřídit, to bych třeba zadal pro ověření číslo souseda. wifi tam jsou podle měst, no mrkni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.