Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit wifi

Od: dacan* odpovědí: 15 změna:

Ahoj.Ma připojeny PC přez kabez z routru. Měsic mi to šlapalo bez problemu. Ted mam ikonuse dvema počitačama žluty trojuhelnik s vykřičníkem. Používal jsem Nod 32 a po odinstalovaní jsem si dal AVG fri edicion. Od té doby se nemužu připojit. Ip adresa je dobrá. Technik od mého Wifi poskytovatele mi poradil.přeinstalovat Win. skoušel jsem ale nepomohlo! Přez notebuk ktery ma wifi to fičí! Poradi prosím někdo v čem a kde může být problém. Diky moc.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

neříká ten žlutý trojúhelník něco v bublině? Síťovka je ok?.

dacan*
hodnocení

0x

Jak najedu na ikonku myši tak naskoči napis...Stav:omezené nebo žádne připojení. Může byt vadna sitovka? Jak to zistím? nebo mam ji hneda vyměnit?

alf*

ve správci zařízení. U té karty bude uvedeno že má problém a jaký a bude tam nejspíš také vykřičník. Třeba se jen při nějaké manipulaci uvolnila, nemusel odejít. Zkusil bych celé připojení nastavit znovu, i mě se stalo něco podobného a čas od času tu podobný problém je. Pokud to jsou visty, zkusil bych postup vimevic.cz/... ipconfig říká co? Ntb přes kabel se připojí?

dacan*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak jsem koukal na vlasnosti VIA Compatible Fast Ethernet Adapter a je tam -Toto zařizení pracuje správně :(

Man Win. XP Sitovku nam přimo na desce.Nemam koupit jinou a vyskoušet ji? Sitovy kabel jsem vyskoušel připojit na notas a všechno OK. internet najede.

dacan*
hodnocení

0x

tak sitovou kartou to není.dal jsem tam jinou a problem přetrvava. UŽ FAKT NEVÍM CO STÍM...

Rikas z routeru? Tak to by ti mel priradit jedinecnou ip, poskytovatel s tim nema co delat.

koukal jsem uz na ten ipconfig? To je docela postatne- start,spustit,cmd, ipconfig /all koukni jakou máš prirazenou ip, masku, branu a dns, ip by mela byt v rozsahu ip routeru, brana a dns by mohlo byt poskytovatele ale nejcasteji tam bude ip routeru. Pokud je to jinak tak to zkus nastavit roucne

alf*

co prozradil ten IP config? No už je to hotové, ale stačilo kartu odebrat a znovu přidat. Já bych znovu prošel nastavení.

dacan*
hodnocení

Zrovna nejsem udoma u mého nemocného PC. ale tak koukam po netu a našel jsem toto. xmaestro.com/... co vy na to?

No k tomu bych se dostal. Winsockfix mam rád :) Ale klidně to zkus hned, nic tim nezkazís ;)

dacan*
hodnocení

Vše jak jsem už psal začalo že jsem si stahnul a naínstaloval AVG-frii-cz pak po automatickem restartu začal problém.

AVG free přeci neni cz ;)

dacan*
hodnocení

Ale je.. Na Instaluj.cz

dacan*
hodnocení

Hoši už vas nic nenapadá? :(

Hele, nenapsal jsi ani jednu odpověď z toho co jsme chtěli vědět, ani nevim zda jsi zkoušel ten odkaz. Takhle si předtavuješ debatu o problému?

dacan*
hodnocení

0x
Zdarec.Včera už nebyl čas na nějake testovani.Dnes jsem vyskoušel ten programek
LSP-fix a po automatickem restartu,vše OK! Problem vyřešen! Tak asi nejake šmejdstvo mi to bloklo! Tak draci dik za rady a at to fičí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]