Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Ma připojeny PC přez kabez z routru. Měsic mi to šlapalo bez problemu. Ted mam ikonuse dvema počitačama žluty trojuhelnik s vykřičníkem. Používal jsem Nod 32 a po odinstalovaní jsem si dal AVG fri edicion. Od té doby se nemužu připojit. Ip adresa je dobrá. Technik od mého Wifi poskytovatele mi poradil.přeinstalovat Win. skoušel jsem ale nepomohlo! Přez notebuk ktery ma wifi to fičí! Poradi prosím někdo v čem a kde může být problém. Diky moc.
Jak najedu na ikonku myši tak naskoči napis...Stav:omezené nebo žádne připojení. Může byt vadna sitovka? Jak to zistím? nebo mam ji hneda vyměnit?
ve správci zařízení. U té karty bude uvedeno že má problém a jaký a bude tam nejspíš také vykřičník. Třeba se jen při nějaké manipulaci uvolnila, nemusel odejít. Zkusil bych celé připojení nastavit znovu, i mě se stalo něco podobného a čas od času tu podobný problém je. Pokud to jsou visty, zkusil bych postup vimevic.cz/... ipconfig říká co? Ntb přes kabel se připojí?
tak sitovou kartou to není.dal jsem tam jinou a problem přetrvava. UŽ FAKT NEVÍM CO STÍM...
Rikas z routeru? Tak to by ti mel priradit jedinecnou ip, poskytovatel s tim nema co delat.
koukal jsem uz na ten ipconfig? To je docela postatne- start,spustit,cmd, ipconfig /all koukni jakou máš prirazenou ip, masku, branu a dns, ip by mela byt v rozsahu ip routeru, brana a dns by mohlo byt poskytovatele ale nejcasteji tam bude ip routeru. Pokud je to jinak tak to zkus nastavit roucne
Zrovna nejsem udoma u mého nemocného PC. ale tak koukam po netu a našel jsem toto. xmaestro.com/... co vy na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.