Nejste přihlášen/a.
KOupila jsem .si WiFi kvuli druhému počítači abych nemusela kabelama.Vše jsme nainstalovali podle obrázku protože CD ikdyž jsme daly češtinu tak pořád anglicky.Potřebovala bych podrobnou radu jak mám postupovat dál,chce to pomě nějaky přístupový klíč a já ho nemohu najít.dik za odpověd
Víš, alespoň jsi mohla říci co sis to vlastně koupila... Wifi neni zařízení ale pouze pojmenování bezdrátového přenosu, nelze z toho nic zjistit.
Pokud to chce po tobě klíš tak to je šiforvací klíč který jsi zadala někde v nastavení zabezpečení toho wifi zařízení, v manuálu ho nenajdeš, vymyslela jsi ho ty
Začni třeba tim že se přihlásíš na wifi zařízení (v prohlížeči zadat jeho adresu) a tam jdi do sekce wifi, wlan nebo wireless lan, podle toho co tam je, tam si najdi security, nebo něco kde je psáno o WPA a tam si doplníš ten klíč...
kdyžtak napiš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.