Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypálení CD ve Windows Media Playeru

Od: bennysimo odpovědí: 4 změna:

Chtěl jsem vyzkoušet vypalování CD ve WMP verze 11. Najel jsem na menu "Zapsat na disk". Do "seznamu pro zápis" v pravé části obrazovky jsem přesunul hudební soubory k vypálení a pak jsem myší kliknul na "Zahájit zápis na CD". Z mechaniky CD/DVD mi vyjely saně pro disk a objevila se zpráva "Vložte prázdný disk do jednotky CD. Po vložení disku CD a zajetí saní do mechaniky se nic neděje, zápis se neprovádí a nic to nehlásí. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to problém pouze u mne, či zápis na CD je u WMP nefunkční?

Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takhle jsemto nikdy nezkoušel, ale nedával jsi tam místo CD DVD?

bennysimo
hodnocení

Ne, nedával jsem tam DVD ale opravdu CD-R. Zkoušel to někdo též? Zkoušel jsem zápis hudebních souborů do CD ve Widows Media Player, v.11 v poslední platné aktualizaci.

drak*

Mně to dělá stejný problém.. vyřešil se to nějak?

cybermagefroll*
hodnocení

0x

A nezkoušel jsi to vypálit z CD ve druhé mechanice? To totiž nefunguje, data musí být fyzicky na hard disku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]