Nejste přihlášen/a.
Vyměnila jsem černou barvu u tiskárny HP a od té doby se vždy při jejím zapnutí rozsvítí kontrolka že chce papír a vytiskne se zkušební stránka. Dá se to nějak zrušit? Děkuji za radu.
bojovali jsme s tiskárnou HP dlouho. Často chtěla zkoušet a kaliborovat, na to jak to zrušit jsem nepřišel, vždy jsem to jen vytvale stornoval a tiskla. Před časem po výměně čb kazety začala tvrdit že je prázdná barevná kterou jsem prakticky nepoužili. No než kupovat za 800 barevnou s nejistým výsledkem a stálým trápením se s tím zkoušením jsem koupil canon 540 a je klid. A to ticho při tisku nebo skenování proti HP. Vždy koukám kdy začne hrkat a ejhle ono je už vytištěno. Ale zvykám si. Škoda jen, že v tiskárně je nový čb inkoust a ještě jeden mám nerozbalený v šuplíku. Prodám za 900 (cena inkoustů) i s tou tiskárnou.
Takže odklikat storno či zrušit nebo co se to tam nabízí, taková je moje rada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.