Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webkamera vzhuru nohama

Od: marty2222 odpovědí: 9 změna:

ahoj, mam notebook asus so zabudovanou webkamerou, ktora je ale naopak. viete mi niekto poradit ako si ju mam nastavit aby sa mi obratila spravne, pripadne nejaky program v ktorom by to slo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekl bych že to bude někde v menu toho softu který obsluhuje kameru. Určitě tam nějaký máš ne?

marty2222
hodnocení

no ten ktorý mám je dost primitívny a nič také tam nieje

thomikcz

a to sis ji obratil sam? nebo to uz bylo kdyz jsi ten notas poprve spustil

marty2222
hodnocení

už to tak bylo, nedá sa to nastaviť v nejakom programe?

thomikcz

Hm...Tak pokud jsi opravdu nic neměnil,tak bych to reklamoval,protože mám takový pocit , že to ti výrobci tam dali obráceně tu kameru.Ale jen si to myslím , nevim . Asi blbost *smich*,sry ale mne i takove blbosti občas napadnou.

marty2222
hodnocení

to snad nie *plac*

Jdi na stránky ASUSu http://www.asus.cz/ jdi na podporu a stáhni si ke tvému notebooku aplikaci k web kameře

marty2222
hodnocení

tak som si to tam na novo vsetko stiahol ale i tak to nepomohlo stale je obracene, cim to asi tak moze byt?

thomikcz

Jak jsem psal.Výrobci ji tam mohli dat prostě obráceně! Já nevím jak to tam v té výrobně funguje,ale kdyz to tam daval clovek tak v tom spěchu to mohli namontovat obráceně! Viděl jsi někdy výrobní linku mobilu? Jak to tam všechno musej rychle poskládat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]