Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížení rychlosti připojení - router?

Od: jenyk® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám připojení internetu přes WiFi, od antény jde kabel do routeru Asus WL- 500 W a odtud do dvou compů. Všechno chodí jak má, ale teď mi zvýšili rychlost ze 4 mega na 8 mega, ovšem nijak jsem to nepoznal a testy rychlosti se nikdy nedostanou přes 4 mega. Malinko jsem po tom pátral a snad údajně za to může nastavení routeru, bez jiného nastavení to prej na 8 mega nepůjde. Jenže jsem nikde nenašel co kde nastavit. Neporadil by mi někdo, díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tenhle router moc neznám, ale kde jsi přišel na to že to bez nějakého nastavení nepůjde? To by mě docela zajímalo. Pro začátek bych vyrestartoval bridge který budeš mít u antény a pak i ten router, pro jistotu, ale jinak bych spíš sázel na to že rychlost zvýšenou ještě nemáš...

wecker
hodnocení

0x

a nemas tu rychlost sdilenou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]