Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okno prohlížeče se samo otvírá do nekonečna

Od: jabraka* odpovědí: 2 změna:

Pro admina na zamyšlenou.

už několikrát se mi stalo,při odchodu z některé rubriky,že se systém zbláznil a místo odchodu se kopírovalo okno do nekonečna.

Kontroloval jsem systém počítače, žádný problém jsem neobjevil.A stejné se mi stalo u kamaráda na noťasu.Není to tedy chyba systému.Pak jsem musel spustit rychle správce a vše zrušit.

Situace se opakuje zcela náhodně.Zajímalo by mě,zda se s tímto problémem někdo také setkal.

JABRAKA

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

málo informací - alespoň jaký OS a jaké připojení (W-XP 1024 Ram - pevná O2 s F-Secure Profi Antivirus = bez problémů)

hodnocení

0x

tohle znám, naštěstí z jakýchkoliv stránek, ne jen z Poradte.cz. Nestalo se mi to už asi rok dva. Někam jsem kliknul a začal blázinec: jedno okno za druhým se začalo samo otvírat do nekonečna. Rychle do správce úloh a za pár vteřin program nahlásil chybu a vše to spadlo.

Osobně jsem to přičítal Windows XP a IE 6.0 (6.5?). Od verze 7 jsem se s tim nesetkal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]