Nejste přihlášen/a.
Pro admina na zamyšlenou.
už několikrát se mi stalo,při odchodu z některé rubriky,že se systém zbláznil a místo odchodu se kopírovalo okno do nekonečna.
Kontroloval jsem systém počítače, žádný problém jsem neobjevil.A stejné se mi stalo u kamaráda na noťasu.Není to tedy chyba systému.Pak jsem musel spustit rychle správce a vše zrušit.
Situace se opakuje zcela náhodně.Zajímalo by mě,zda se s tímto problémem někdo také setkal.
JABRAKA
tohle znám, naštěstí z jakýchkoliv stránek, ne jen z Poradte.cz. Nestalo se mi to už asi rok dva. Někam jsem kliknul a začal blázinec: jedno okno za druhým se začalo samo otvírat do nekonečna. Rychle do správce úloh a za pár vteřin program nahlásil chybu a vše to spadlo.
Osobně jsem to přičítal Windows XP a IE 6.0 (6.5?). Od verze 7 jsem se s tim nesetkal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.