Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Photoshop, uprava obrazku

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

vždycky mi tu někdo dobře poradil, tak jsem tu zase. Ve Photoshopu odstranit odlesk okna nebo šestiúhelník odrazu světla. Uměla, zapomněla, protože už dávno nepoužila. najde se dobrodinec, který mi to popíše, Jinak Photoshopem slušně vládnu, nebude se mnou problém. Děkuju už teď a v příloze foto!

Photoshop, uprava obrazku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Zkus si pohrát s retušovacím štětcem

emil*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych - po předchozím zvětšení - zvolil Razítko, kurzor umístil na - svislé! - rozhraní rámu a skla co nejvýš tam, kde je to dobré, kliknul Alt + levé a pak kurzorem při stisknutým levým přejížděl vodorovně po odlesku paneláku, Bude se Ti tam kopírovat ta dobrá horní část. S dolním okrajem podobně.
Světlo: orámovat zesvětlení - vidět je jen na tváři - Lasem tak, aby se okruh uzavřel a pak zvolit nahoře na liště Obraz/Přizpůsobit/Úrovně, uchopit levý trojúhelníček a posouvat vpravo. Ohraničené tmavne. Pokud vadí ostré rozhraní ohraničeného, zvol nahoře na liště Výběr/Prolnutí a zadej počet bodů. POZOR - je závislej na velikosti fotky. Prostředním trojúhelníčkem ovládáš kontrast.

Nebo odpověz na tuto odpověď a můžem to udělat "načáře" (vzdělanci říkají "onlajn" - Skajp apod.). Zdravím, Emil. Nebo pošli fotku a já Ti to udělám - myslím opravu fotky, ehm - ale asi Ti jde spíš o to se to naučit, že. O5 zdravím.

hodnocení

dekuju za vycerpavajici odpoved a rozhodne rada prijmu reseni online. Jasne to chci umet. Ted ovsem jsem na pripojeni datat nonstop a nb nabijim ze solaru, takze je to narocny vsecko. Momentalne mam baterii na tri min, tak mi prosim napis do mailu msg1@centrum.cz a domluvime se kdy bude mit cas. Rada se prizpusobim. Mam to na vice fotkach, jsem nastvana, te pani bylo 70 a ja ji takhle zvrtam fotky! Obycejmi, velice prijemni lide... prastit me tim fotakem je malo. Na Skypu juhele_wydra. Zdravim nevim kam, ale od vody, wydra :)

emil*
hodnocení

0x

Mimochodem - už to máš hotový, stačí poslat e-adresu a já Ti to pošlu. Pa, Emil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]